teisipäev, 10. mai 2011

Eesti peab ise oma poisid Liibanonist ära tooma

Nagu näitas USA suurima vaenlase, tuhandeid ameeriklasi hukka saatnus Osama bin Ladeni tabamine, pidid amid ise selle asja joonde ajama, ei olnud abi "sõpradest" Pakistanis. Pigem vastupidi, nagu kirjutab New York Times, olid pakistanlased pahased bin Ladeni tabamise pärast, mispeale nad avalikustasid kohaliku CIA bossi nime. Niipalju siis toredatest sõpradest, keda jänkid on aastaid toetanud! On väga võimalik, et Pakistan tegi USAle lihtsalt head nägu, seljataga toetas nii bin Ladenit kui tema organisatsiooni.

Samamoodi ei või kindel olla, et Süüria ega selle väike vasallike Liibanon ei hoia eestlasi kinni kõige kõrgemal tasemel. Eestlastele ja maailma avalikkusele tehakse nägu, et käib otsimine, tegelikult varjatakse eestlasi, et oma nõudmisi Läänes läbi suruda. Üks võit on juba olemas: Eesti vastuseisu tõttu loobus EL sanktsioonidest Süüria riigipea suhtes. Oleks naiivne loota, et Süüria ja Liibanon eesti poisid niisama lihtsalt välja annaksid. Eestlased on neile nagu trump varrukas, mida sobival hetkel kasutada, nii nagu oli Pakistani võimude jaoks Osama bin Laden, keda nad varjata aitasid.

Eestil ei jää sellises olukorras muud üle, kui oma poisid ise ära tuua, nii nagu talitas USA bin Ladeniga.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Noh selles suunas tegutsetakse. Esmane on kindlaks teha konkreetne koht, kus mehed asuvad. Siis läbi luure väljaselgitada nende valvurite arv, juurdepääsud ja siis juba kirurgilise operatsiooniga asi ära teha. GRU ja CIA on aastakümneid tegutsenud Remote Viewinguga. Loodud on vastavad instituudid selle paranormaalse teema uurimiseks ja üldse ei või välistada, et ka Bin Laden saadi sellisel moel kätte. Eestis on ka mõned sellised inimesed, kes teemat valdavad, aga neile on riiklikul tasandil selgeks tehtud, et tuleb suu pidada.

Anonüümne ütles ...

Osama ... kas tõesti tabati ... pole usutav. Osama võis olla juba varem kusagil kellegi poolt tabatud või siis jalutab veel ringi ka kusagil ...

Obama kasutas juhust, et selle mänguga avada oma teistkordne kandideerimine presidendi toolile ... ja siit ka see tsirkuse korraldamine ...

Mister X

Anonüümne ütles ...

"Eesti vastuseisu tõttu loobus EL sanktsioonidest Süüria riigipea suhtes."

Hmm...mina nii julge arvamusega ei esineks ja kontrolliksin fakte. Et kuidas siis ikka nende sanktsioonidega on? Aga huvitav lugu oleks ka sellest, et miks Portugal ja Küpros sanktsioonide vajalikkuses kahtlesid.

Mida päev edasi ja mida kauem Eestlased vangistuses, seda ebakompetentsemad Eesti valitusasutused ja välisministeerium on.
Selge on see, et kasulikum on Eestlased elus hoida...juhul kui eestlased peaksid aga surema, siis oleks väga huvitav seda pöhjendust ja vassimist kuulata...