kolmapäev, 5. september 2007

Ka muusikute vahefinalistid selgunud

ja kirjanikke saab veel 3 tundi hääletada, kes pole veel hääletanud.

Aga. Muusikud, kes said edasi vahefinaali. Mehed:

1-2. Raul Vaigla, Freddy (7 häält)
3. Riho Sibul (6)
4. Eri Klas, Aivar Riisalu (5)

Napilt, 4 häälega jäid seekord välja Tanel Padar, Kristjan Kasearu, Koit Toome ning Lauri Saatpalu.

Kuna me unustasime ära sellised seksikad meesmuusikud nagu Erich Krieger, Jüri Homenja, Tarmo & Toomas Urb, siis nemad mõistagi lähevad otse edasi vahefinaali ehk siis konkureerima viie ülaltoodud parimaga. Kui teile tundub, et me veel kedagi ära unustasime, siis andke aga teada.

Naismuusikud! Viis parimat siis:

1-2. Taas esikoht jagamisele! Lenna Kuurmaa, Blacky (9)
3. Eda-Ines Etti (7)
4. Gerli Padar (6)
5. JZBelle (5)

Vahefinaali saavad nende kõrval otse ka Kaire Vilgats, Maiken, Sofia Joons, Tui Hirv ning Liisi Koikson. Tuletage meelde, kui keegi peaks seal veel olema!

Ok, sportlaste ning meelelahutajate esimene hääletus käib täies hoos. Sportlastest on meeste seas seni enim hääli jõumeestel Erki Noolel (9), Indrek Pertelsonil ja Aleksander Tammertil (kõigil 6), Barutol ja Rauno Pehkal (mõlemal 4), suuskajatel Allar Levandil ja Andrus Veerpalul (mõlemal 3).

Naistest on ülivõimsalt ees Ksenja Balta 15-häälega, järgnevad tantsija Kristina Tennokese ja tennisist Maret Ani (mõlemal 7), ujuja Jana Kolukanova (6) ning tantsija Kaisa Oja ja tennisist Kaia Kanepi (mõlemal 4).

Meelelahutajatest on seni enim punkte kogunud naiste seas Ilo-Mai Küttim ehk Elektra (5), Anu Saagim (4), Katrin Lust-Buchanan (samuti 4), Heidy Purga & Beatrice (mõlemad 3). Meeste seas juhivad praegu (väga erinevad!) Mart Sander ja Vladislav Korzets (5) ning järgnevad (samuti vägagi erinevat seksikust esindavad!) Gaute Kivistik ehk Debelakk ning Rain Tolk (4).

Kommentaare ei ole: