esmaspäev, 19. november 2007

Kas see mees on Bentley College'i lõpetanud, ja veel cum laude?


???

Vat ma ei usu hästi.

Ja lugedes mehe blogi, usun ma seda vähem.

Kirjasaatjad, kes te olete üle maa! Palun kirjutage Peep Vainu õpingute kohta Bentley College'is ja mujal. Tema haridus- ja tööalase karjääri kohta.

Teada on veel niiplaju, et ta on käinud USAs raamatuid müümas, uksele uksele.

Teavitajale korralik honorar, väärt vihje eest 1000.- kätte!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga, miks sa sinna kooli ei helista ja küsi?Vaevalt nad seda infot varjavad.Hoiate 1000 krooni ka kokku:)

Anonüümne ütles ...

Miks postitusi nii vähe.
Show must go!

Inno ütles ...

Helistan ja küsin.
Aga kirjasaatjad saavad ka pool tööd ära teha. Kõike ise nagunii ei jõua.
Mulle meeldib rohkem postikana roll.

tohlakas ütles ...

https://community.bentley.edu/
Seal on jaotus Alumni ja seal all on "Finding People". Otsingut saab teha ainult registreeritud vilistlane. AGA! Kui asuda ennast registreerima ning sisestada nime kohale Vain, siis sait pakub ilusti Vain, Peep 1993.
Ehk siis sellel väitel on tõepõhi all.

Anonüümne ütles ...

Aga minu teada, pole Peep Vaini puhul tegemist mitte täies mahus Ülikooli (kolledzi) haridusega, vaid mingi aastase lühikursusega. St. mitte tasemeõppe vaid täiendõppega. Neid susserdamisi ja keerutamisi hariduse koha pealt kohtab ju alatasa: alates erukolonelleitnant Jüri Kadakust (kes ajakirjanduse andmetel võltsis oma kolmekuulist täiendustkursust sedaviisi, et tegi lihtsalt kolmest üheksa ning esitas saadud dokumenti kui kõrgharidust tõendavat dokumenti) ning lõpetades Mart Susiga (ei hakka üle tema tegeliku hariduse kordama siinsamas blogis ilmunud tekste).

Anonüümne ütles ...

Küll aga on Peep Vainu nimeline tegelane lõpetanud Tallinna Mustamäe Gümnaasiumi (endine Tallinna 44. Keskkool) 1986. aastal hõbemedaliga.

Mehel ilmselgelt vedas, sest aasta varem lõpetades poleks ta midagi sellist saanud (pärast pikemat vaheaega hakati ENSV-s keskkooli lõpetamisel uuesti hõbemedaleid välja andma 1986 aastal; Aastatel 1970-1985 anti vaid kuldmedaleid, mis eeldasid lõputunnistusel ainult viisi).