laupäev, 8. detsember 2007

Meie ei vabanda!


Oksana Laasi ja Jaan Toots, väljavõte viimasest Kroonikast.

Viimased Just ja Kroonika vabandavad nagu ühest suust. Ja aru ma ei saa, miks. Õigemini saan küll aru, sest Toots on Kruuda sõps. Ja ka Ingridi sõps. Aga see Luberg-poiss, kellega väljaandeid ähvardati, no lubage naerda. See nurga-advokaadi tasemel sell, endine ment, kelle ülevoolava juhmuse tõttu Eenmaa mitmeks aastaks trellide taha pisteti, no see mees nüüd küll kedagi jalust maha ei löö.

On selge, et Tootsil on till pikalt ees, kui vähegi kobedamat tšikat näeb. No ja mis sellest siis halba on?! Mees nagu sugupull! Ei taha oma endisele Viru mendi kamraadile Sõõrukale alla jääda. Ja küllap seal prostide käest peene maigu suhu saanud.

Ja mis Oksanas halba on? Tundub küll palju intelligentsem kui need Kati (Kersti jun) ja Kersti (Kersti sen). Välimuse põhjal on nii Jaanis kui Oksanas tibake juudi verd.

Panin üles ka mõned küsitlused Tootsi kohta. Kõik oodatud vastama!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kirjutage palun mille järgi inimese välimuses saab öelda, et temas on juudi verd? ma olen seda ennegi kuulnud, et nii öeldakse, aga ei saa aru, mille järgi.

Anonüümne ütles ...

Tere Inno,

ma olen VENE rahvusest ning sugupuu ajalugu on mul välja uuritud.

Ise sõimad Ingidid aga mille poolest sa parem oled? Avaldad jama silmagi pilgutamata.
Paranda nüüd oma postistust palun, valetamist minu rahvuse kohta ma võtan väga isiklikult!

Anonüümne ütles ...

Minu arust täiesti selge, et see Tootsi poiss jälle silma peale pani ja seelikut jahtis, tige oli vist seepärast, et asi nii ruttu välja tuli. Muud midagi. Kroonika poolt äärmiselt tobe pikk vabandamine, puudub veel, et vana Toots ei kirjutanud, mis kell ta urineeris ja millal kakal käis.
Huvitav, mis tunne Tootsi Jaanil nüüd on kui sõps Ingrid on Kronust lahti lastus???

Inno ütles ...

Ega seda polegi lihtne öelda, tunde järgi. Juutidel on tark pilk. See on peamine tunnus. Kõrge laup.

Anonüümne ütles ...

Paistab, et Oksana ei salli juute? Vihje juudi verele on lausa solvang? See kõlab väga märgilisena.
Ma olen ikka imestanud, et mõned vene inimesed, kes on sõnades tohutud antifašistid (ja nimetavad eestlaseid fašistideks) jmt, käituvad igapäevases elus ise nagu fašistid.

Anonüümne ütles ...

Heh, see ju ammu teada tõsiasi, et venelased juute ei salli, kohe mitte silmaotsaski. Venelaste arvates on kõigi nende hädade põhjustajaks juudid. Siioni tarkade protokollid ju kah Ohranka poolt kokku kirjutatud. Juudipogrommid ssaarivenes, olete vist miskit kuulnud? Sõnaga antisemitismil on venes pikad traditsioonid.