reede, 14. detsember 2007

Mis vabandab mitteseksimise

Üks mees küsis, et kui naine näiteks 2-6 kuud pärast lapse sünnitamist seksida ei taha, siis kas peaks ta kohe perse saatma. Mina pakun, et ei pea. Pidasin ennekõike ikkagi silmas seksitust pikaajalises kooselus. No on mees ja naine juba viis-kümme aastat abielus olnud, aga seksi saab heal juhul jõulude ajal, valentiinipäeval ja sünnipäeval (NB! Tony Sopranole tegi Carmela sünnipäeva puhul koguni minetti!).

Selge see, et inimene vahetevahel seksida ei taha, Näiteks kui on haige või tuju on sitt. Või sünnituse ajal ja pärast sünnitust. Mõistev mees rahuldab ennast siis ise. Kui aga naine ka aasta pärast lapse sündi seksi ei taha, siis ütleksin, et mehed, tuld. Sama naistele. Nagu üks naine siin kirjutas, ei taha tema mees temaga seksida, kuigi naine tahaks. Nii et leidub ka pipardavaid mehi :)!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

a ma tooks siia juurde teie intrigeerimiseks sellise teema.
kui 1 osapooltest on heas mõttes maniak, tahab pidevalt vaheldust kasvõi grupikate näol.
ja ka oma kaaslasele on tema soovid otse pornofilmidest voetud (see on taas omaette teemat väärt eksole).
kas siis on tegemist ebakõlaga paarikese suhtes. peaks minema laia maailma samasuguse seksuaalsusega tegelast otsima? või mida?

Anonüümne ütles ...

Tervitus. Komment ei ole küll selle postituse kohta, aga ma ei viitsinud isikustatud kujul ka pöörduda ja e-kirja saata.

Ma täna suht esimest korda sattusin siia ja lugesin neid sissekandeid.

Ehk on see ka kuskil kirjas, ehk aga veel mitte. Selline nimi nagu Ülle Madise ütleb midagi? Reform ja kesk tahavad teda uueks õiguskantsleriks. Tema orcuti kontot vaadates, eriti aga tema scrappe tema sõbranna fideelia saidil vaadates tundub, et tegu on ka servast sellise kunstiinimesega. Mis aga huvi võiks pakkuda, on tema scrap fideelia 18.novembrist:

Ülle:
Lugesin Delfist Irja Tähismaa artiklit. See, kas kõigega sisuliselt nõustuda või mitte, on eraldi jutt, aga nautisin esitust! Mingitpidi tõestas see sõnavabaduse jätkuvat kehtivust ja seda, et keegi veel söandab seda vabadust kasutada. Karjääri kalkuleerijale või muidu nahahoidjale oleks korralike kodanlaste meelepaha kindlaks piduriks. Kartsin juba, et varsti oleme kui hundikari, kõik uluvad kooris, intelligentset vabamõtlemist enam ei näe.

Üks tundmatuks jääda sooviv kodanik

Irja ütles ...

Huvitav teema! Aga millest tuleb see maniaklus?
Mina pidasin ennast ka enne maniakiks, kuna ükski suhe ei pidanud vastu rohkem kui 2 kuud, sest mees tüütas mu ära ja siis oli vaja uut meest. Eks see sobiva kaaslase puudumisest tekkinud rahutus oli!

Kindlasti peaks sellisel juhul leidma endale sobiva partneri, kuna selline tõmblemine võib olla väga väsitav.

Exmaniakk Irja

Anonüümne ütles ...

Mis sa tead sünnitamisest?
Õige naine seksib juba nädal-kaks pärast sünnitamist