laupäev, 8. detsember 2007

Testisime Viljandi Centrum hotelli sviiti


Viljandi Centrum hotelli sviidi magamistuba.

Tegelt tahtsime Irjaga veeta eilse öö meie ühes lemmikus EVE hotellis. Aga kuna seal oli miski pidu, ilmselt mõne asutuse jõulupidu, ja terve hotell oli reserveeritud, siis otsisime muid variante. Ja maandusime hotelli Centrum sviiti (see hotell vist kuulub Viljandi "kunnile" Tauno Tuulale). Mille hind oli suht normaalne, 1100 krooni. Ning samuti köök, kust tellisime lambatalle karree, mis maitses ja paistis huvitavalt samasugune kui EVE restoranis. Võiks isegi öelda, et suurepärane! Kahtlustan, et neil on kamba peale üks kokk. Punane majavein oli ka suurepärane.

Ütleme, et tuba oli selle raha eest igati vinks-vonks. Millest me muidugi puudust tundsime, oli vann. Sviidis oli kaks dušširuumi, aga mitte ühtegi vanni! Mis on ilmselge puudujääk. Ja voodi oli samuti selline kummaline, kahest kokku pandud, nii et suur vahe vahel. Kahekesi magades, teineteise kaisus, võid kuskile vahele kukkuda.

Teenindus oli samas väga meeldiv. Parem kui EVEs isegi, sest EVE teenindus on selle hotelli kõige nõrgem koht. Muidu võiks isegi soovitada (EVEt) Conde Nast Johansensi.

Viljandi Centrum hotellis tuleks kindlasti mõelda vannide peale. See dušši-värk pole ikka see.


Centrum hotelli sviidi elutuba.


Üks duširuumidest, teine nägi samasugune välja.


Vaade aknast.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

palju nad maksavad teile reklaami eest?

Inno ütles ...

Mitte midagi ei maksnud. Maksime kõik ise. Me ei lase endale midagi kinni maksta.

wr ütles ...

Mul on selline ettepanek. Täitsa lambist tuli. Lugedes teie reisikirjeldusi, kõiki neid hiltoneid ja viietärnilisi ja sviite. Ja mõeldes, milliseid uusi jooni võiks lisanduda I&I kuvandile. Kuna too Olümpia 3000 krooni, rääkimata sellest, mida maksab Hiltoni lukstuba Euroopa suurlinnas või turistide mekas, on mõne Eesti inimese jaoks kuu sissetulek, teie jaoks aga vaid korraks krediitkaarti sahistada, siis võiksite hakata tegelema järgmise heategevuskampaaniaga: iga kord, kui võtate hotellis toa, mille hind on üle 3000 krooni, annetate sama summa mõnele Eesti lasteaiale või maakoolile või väikelinna haiglale või koerte/kasside varjupaigale või pistate kas või tänaval kerjusele mütsi sisse. Siis oleks neid hotelliarvustusi, lisaks sellele, et need on informatiivsed ja kasulikud, ka märksa heldivam lugeda, kas pole? See ettepanek on täiesti tõsiselt mõeldud. Varem olete küll annetamist propageerinud ja viljelenud, aga see oli mingi paarisaja krooni kandis, sellise summa võib isegi vabakutseline kirjanik anda. Lööge ikka latt üles!

Inno ütles ...

Huvitav ettepanek, aga küsimus on, miks peaks neist annetustest kõva häälega kuulutama?! Seda teevad variserid, ülbikud, tõusikud. Head inimesed annetavad vaikselt, oma südame hääle järgi. Nad ei taotle annetustest mingit isiklikku kasu.

Anonüümne ütles ...

Wimbergil hea mõte. Aga andke ikka annetustest teada ka, puhtalt heategevuslikel eesmärkidel: fännid järgivad eeskuju ja annetavad ka.

Inno ütles ...

Las fännid annetavad kah vaikselt. See on ainus õige viis selliseks tegevuseks.

wr ütles ...

Ühelt poolt ei ole kõva häälega oma annetustest kuulutamine loomulikult see kõige nooblim teguviis. Aga teiselt poolt... kas ei mõju see justkui enesestmõistetav 3000-tonniste sviitide kammimine, õigemini selle tegevuse afišeerimine nagu ka miskitpidi mittekenana - nende suhtes, kelle jaoks on see raha lausa kosmiliselt suur? Ma arvan, et pigem ikka seda viimast. Ehkki ma absoluutselt ei püüa kritiseerida kellegi soovi elada luksuses, eriti kui tal on selleks ka piisavalt pappi. Ja pigem saab oma heategevust afišeerida nii, et see mõjub ikka siiralt ja innustavalt, mitte silmakirjaliku PR-trikina. Natuke solidaarsust nende suhtes, kes peavad 9-17 tööl käima, ega pruugi seejuures ikka suuta presidendisviitides chillida, kuluks I&I mainele ehk ära?

Anonüümne ütles ...

Kui see teema nüüd juba üles tõusis... Siis millised on Teie heategevused? Kasvõi üldises plaanis.. See NAKi asi on vist üks? Või ma eksin?
Aga mis peale selle?

Enda heategevustest rääkides on need loomad, lapsed ja kultuur.

Anonüümne ütles ...

See oleks ilus küll, kui see tegelikult ka toimiks, aga heategevus käib tavaliselt kampaania korras. Kõige suuremad summad aetakse ikka kokku nii, et annetan, sest tema ka annetas.

Inno ütles ...

Heategevusest lähemalt. Meil on need lähedased inimesed. Meie üritame nende inimeste elu võimalikult mugavaks teha. Siis Tartus vana maja taastamine. Loodus, keskkond laiemas plaanis. Ja kultuur.

Anonüümne ütles ...

Viljandis pole CENTRAL hotelli, on Centrum !!!!

Anonüümne ütles ...

Centrumi hotellist peaks jutt piltide järgi käima?

Inno ütles ...

Centrum jah, parandasin ära.