neljapäev, 24. jaanuar 2008

Asi läheb tõsiseks: Reform ähvardab vanglaga


PEAKS TAGASI ASTUMA: Rein Lang Naissaarel jaanikut ette valmistamas, kujutis Langi blogist.

Mnjaa, paistab, et me oleme jõudnud riiki, kus tähtsatel poliitturskadel ja nende aparatshikutel-voodisoojendajatel on nüüdsestpeale kõik lubatud. Neist ei tohi pilti teha, kui nad koos armukesega ööklubist välja tuiguvad. KAS TAHATE VANGI MINNA? ähvardab justiitsminister (sic!) Rein Langi nõunik Kairi Õun tavalist inimest tänavalt. Ja mis kurioosseim - Rein Lang ei tõttagi teda korrale kutsuma, kiites nii justkui sellise sõnakasutuse muheledes heaks. LÄHETEGI VANGI, RAISAD, HÄHÄÄ, KUI MEIE SEDA TAHAME, näib justiitsminister ütlevat.

Kas te suudate seda endale ette kujutada? Et selline asi oleks saanud toimuda kusagil teises Euroopa riigis või Ameerika Ühendriikides? Seal oleks ajakirjandus juba ammu välja uurinud, kuidas sai ministri kaaslane midagi sellist öelda ja kuidas oli võimalik, et minister midagi ei selgitanud? See minister oleks tagasi astunud. Päris kindlasti.

Ja nüüd on siis ähvardatud ka meid. TEIE ÕIGE KOHT ON KONG, ähvardab meid Delfi kommentaariumis küllap seesama tegelane, justiitsministri "nõunik".

Siinkohal oleks paslik teatada, et Rein Lang oli kunagi mu lemmikpoliitik, kes oli mu arust nii aus, sirgjooneline ja tark nagu ühele õigele poliitikule kohane. Hääletasin viimastel valimistel uhkelt Reformierakonna poolt ning rõõmustasin siiralt selle üle, et Rein Lang jäi ka edaspidi justiitsministriks. Minu meelest ei saa praegu olla kahtlust selles, et Rein Lang peab tagasi astuma. Kui justiitsminister ei reageeri kuidagi sellele, et tema armuke ähvardab tavalist inimest tänaval vangi panna, siis on tal paras aeg natuke elu üle järele mõelda. Täitsa ausalt, Rein, astu tagasi.

Kui me sellistele "nõunikele" praegu päitseid pähe ei pane, siis võib olla üsna kindel selles, et nad on varsti nii ülbed, et kusevad meile kõigile kõrges kaares pähe. Ja panevad meid kõiki vangi, kui tahavad. Näo järgi.

Võim antagu ikkagi vaid sellistele inimestele, kes oskavad selle võimuga midagi peale hakata. Head siis. Praegu ei ole küll kahtlustki selles, kes tegelikult Reformierakonda juhivad. Needsamad "nõunikud" eesotsas Kairi Õunaga, kes üritas kogunisti Wikipedias oma diktatuuri kehtestada. Juba see oleks pidanud olema ohumärk, aga nüüd on küll viimane aeg.

Näitame neile, et ei määra ega vangista nad siin nii lihtsasti midagi. Kutsun Eesti Ekspressi ja Hans H. Luike, ihult ja hingelt ajakirjanikku, seda teemat üle võtma. Uurigem välja, mis siis õieti Reformierakonnas toimub.

P.S. Ja kui meist midagi kuulda ei ole, siis meid on Kairi Õuna käsul vangi pandud :).


Väljavõte Delfist.

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pole ka kahju kui siit enam midagi kuulda ei oleks aga võtke ometi aru pähe ja kontrollige fakte ka enne kui inimeste elu ära rikute. Lahmite mõttetuid süüdistusi panete juurde pilte kuhu mõtlete mõtte juurde. Lang käis Maasikas sõprade-tuttavatega peale erakonna balli. Naisterahvast kes seal kisa tõstis ei tundnud seltskonnas keegi. Kairi Õun ei ole kellegi armuke ja ta polnud tol õhtul üldse Tartuski.

Anonüümne ütles ...

esimese kommentari peale tuleb meelde seik umbes poole sajandi eest ilmunud raamatust "Jäälahingu jälgedes", või ...radadel. Enivei, maandusid tragid pioneerid helikopteril kusagile keset Peipsitagust küla. Pioneer Asja sai esimesena ennenägematust lennumassinast välja ning põrutas kohe ligemale habemikule taadile: "Noh, näidake ette, kus teil need lohistusteed on!" (Lohistustee - peamine rada kaupade transportimiseks Novgorodi-Vene aegadel).
Taat lõi habisedes risti ette ja vannutas, et tema ei tea, küla ei tea ja nemad nendega kohe ei tegelegi.

Anonüümne ütles ...

aga kuulge sõbrad, appi: kas see jutt, et õun ähvardas pildistaja vangi panna, ei pärine mitte sl õhtulehest? ja teie usaldate??

Anonüümne ütles ...

(võite allolevat modereerida).
soohh .. Hans.H.Luik DELFI lasi innojairja blogi "reklaami" läbi!
Irja&Inno! Ärge ähvarduste suhtes pablage, pikemas perspektiivis olete silmapaistva õhupuhastusega algust teinud. Muidugi olete vaenlasteks kogunud neid kelle kohta käiv kriitika on valus tõde, kui ka blogisõpru s.t. neid keda kirjapandu huvitab. Lihtrahva silmad telgitagustesse ei satu ja siinkogal on teie blogi suureks abiks.
Kõige suurem EV viga on moraalitud poliitikud! Kahjuks, EV president vaatab seda moraalitust pealt või elab stratosfääris aga mitte ei pea oma kohustuseks kutsuda moraalitud vaibale koos tagasiastumise avaldusega. Poliitikud ja nende armukestest "nõunikud" peavad ennast täiesti karistamatuteks ja ajakirjandusega toimib omamoodi kamraadlus.
Vaatamata sellele, et teid on kaks ja "neid" pihtasaanuid palju, tahaks öelda nagu vene mängufilmis BRAT I(Vend): ... sa arvad, et rahas ja võimus on tugevus!? Ei, tugevus on aususes ...
-Marko-

Anonüümne ütles ...

nojah, aga kui kong ei meeldi, siis on olemas ju ka sellised tasuta hotellitoad. täisteenindus, toit tuuakse ette ja seinad on pehmed ja valged...

einoh tõsiselt - ma siin juba kord küsisin, aga omaenda eraelulisi seiku ei vaevu te ju kommenteerima. nii et siis veel kord: kas irja poolt väidetud "üks jalg lühem" on ainuke sünnitrauma tagajärg?

Anonüümne ütles ...

Jõudu õhupuhastamisel! Eestis on tarvis teiesuguseid, kes põhjamuda üles segavad. Ei saa rikkuda kelelgi elu, kes seda ise ärarikkunud pole.

Anonüümne ütles ...

http://ap3.ee/Default2.aspx?PaperArticle=1&code=3484/uud_uudidx_348404

ärge põdege!niikaua kuni vaid ähvardustega piirdutakse pole hullu,ja ka niikaua kuni vanglaga ähvardatakse!asi läheb tõsiseks siis kui teie blogisse granaat vistakse!:-)

Anonüümne ütles ...

Aga kui mingi blogi järmine kord kirjutab, et karmen on kellegi armuke. Kuidas sa siis asja suhtud? (Eeldan muidugi naiivselt, et sa pole)

margo ütles ...

Kong on nende kahe koht

Aga äkki see onanüümne kommenteerija mõtleb nende kahe all sinu lapsi?

Arvamusliider ütles ...

"who the fuck is kairi õun anyway?" tahaks küsida. mingid kuradi nõunikunälkjad ei tule kamandama! ja lang ise ka nagu viimane kelgunöör. see eit on kaval kindlasti, langi munad tal poes, olen 99% kindel.

Anonüümne ütles ...

Tulles Kiisleri loo juurde... tema seal väidab, et "Inno Tähismaa sai 2001. aastal isegi Bonnieri ajakirjandusauhinna."
Minu teada oli see õnnelik siis Anneli Ammas oma ER erasamise looga. Ka teised aastad tunduvad Tähismaast puhtad.

Anonüümne ütles ...

Olete õigel teel, seda Rehvormi punti tuleb ikka tõsiselt kottida, et rahvas saaks aimu nende sigadustest kuna meie meedia ju nende jamasid ei julge avaldada.
Mäletate kui Hr Michal käis Raudtee meestelt 1 mij. euri välja pressimas kui vähe sellest räägiti aga Villu maa teemat kedratakse ilmselt mitu aastat veel.
Loodasn siiralt, et inimesed ei valiks enam ekskommunisti hr Näksipit ja tema punti.

Anonüümne ütles ...

Te olete super, Inno ja Irja!!!!:) Ma pidasin teie blogi ja jutte pikka aega jamaks ja kibestunud inimeste sapi pritsimiseks. Aga teie olete ette võtnud Reformierakonna:))))). Tunnen ka neid tegelasi pisut. Kõik, millest kirjutate, on sulatõsi. Edu teile!

Teie uus fänn:)

Irja ütles ...

Suured tänud, olen nõus. Reform on õhku täis läinud, sest meedia on kohelnud neid siidikinnastega. Kaua võib kottida ainult Edgarit ja Villut?

Anonüümne ütles ...

aga keda huvitab, kes kelle armuke on?

Anonüümne ütles ...

mind küll väga huvitab:) palun veel uudiseid Rein Langist!:)minul isiklikult ja puhtsubjektiivselt oleks väga väga väga hea meel, kui Langi "kangelastegusid" pikemalt ja põhjalikumalt siin blogis käsitletaks. mul on isiklikult olemas tugev põhjus sellele mehele südamest kõike kõige halvemat soovida.

Anonüümne ütles ...

Aga mind ei koti, kellega Lang kepib. Boooring !

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja kaaluvad vahest terve eesti ajakirjanduse üles:-)

Alles läks neil korda stagneerunud staartoimetaja eesti esimese kõmulehe eestotsast maha saada ja ajakiri kohe loetavam
- nüüd ei vähemat ega rohkemat kui kõdunenud reform valitsusest välja.

ja ma ütlen prohvetlkult.
ka see läheb korda!
sest aeg on küps.-)))