reede, 29. veebruar 2008

Üks küsimus ja vastus Evelin Ilvese kohta


Kauneim naine Evelin Ilves, kujutis ETV ekraanilt.

Küsimus: miks polnud sel aastal kutsutud presidendi vastuvõtule mitmeid tuntud ettevõtjaid abikaasadega?
Vastus: sest nad oleks võinud varjutada Evelin Ilvese ilu. Valiti need, kellest polnud Evelinile ohtu. Sest Evelin on ilusaim. Sest ta on presidendiproua.

Pange tähele, lapsed, vat nii tehakse ajalugu, konstrueeritakse reaalsust. Sobivas suunas. Mida vaid vaja, ainult nimetage! Kõik saab tehtud. Niimoodi toimib tegelik elu. Tähtis pole see, kes sa oled, vaid millisena sa paistad. Ja eesmärk pühendab abinõu.

11 kommentaari:

propsis ütles ...

Kogu lugupidamise juures teie blogi ja võetud vapra missiooni vastu tundub see teooria küll õige uskumatu. Ja üleüldse on raske aru saada juba tükk aega kestnud presidendipaari saagimise sügavamast mõttest. Edaspidi loodaksin siin küll näha rohkem reaalsete pahalaste paljastamist kui taolist ebaratsionaalsena mõjuvat vimmakiskumist. Pealegi, kindla ametiajaga presidendi (ja tema proua) puhul kehtib selgelt vanasõna: las koerad hauguvad, karavan läheb ikka edasi. Kas siis maksab Ilveste peale sedavõrd häält kulutada?

Üldiselt aga olen teie blogi lugeja juba mitmendat kuud ning ootan huviga uusi paljastusi korruptantidest ja muidu sigadest meie poliitpõllul.

Anonüümne ütles ...

nii lolli juttu suudab ajada vadi väga ebakindel ja peliskaudne inimene.
keda siis tavapärasest erinevalt ei olnud: sõõrumaad ja tootse?
ning ei kätlin maran ega kersti toots pole erakordselt ilusad - see ie olnud kindlasti põhjus nende kutsumata jätmiseks.

Anonüümne ütles ...

mina olen jälle kuulnud, et innot ei kutsutud vastuvõtule, kuna ta oleks oma särava intelligentsiga presidendi varju jätnud...

Anonüümne ütles ...

kuigi evka mulle eriti ei sümpatiseeri (sullerdamine a la Welcome to Estonia 13 milli ja muu sahkerdamine) arvan, et temal pole sellega mingit pistmist. oleks ülimalt kentsakas presidendi vastuvõtule kutsuda ärimehi, kes riigilüpsmisega rahvale tublisti hinge sittunud. eriti kui need veel teise kliki mehed kah.

Anonüümne ütles ...

Eh, minule meeldib kui Inno ja Irja vahel niisam torgivad ja lihtsalt pulli teevad, ongi huvitavam ju.

Anonüümne ütles ...

Vastuvõttu jägides oli ju näha, et tänavuse kutsutute nimekirja ongi ilmselt koostanud Evelin. Nii et pole küsimust, kelle jalas on selles peres püksid.

Anonüümne ütles ...

Ilusaid naisi oli ju väga palju vastuvõtul. Vähemalt 50 tükki olid Evelinist ikka ilusamad.

Anonüümne ütles ...

Propsisele.Mida see presidendi paar siis ajab tolmu üles ja püüab mittemillestki enesele teha reklaami?Presidendi paaril ei ole midagi pakkuda ja öelda rahvale aga on tunda kui valus on nende punnitamine.Jumal ka ei võta sealt kust pole midagi võtta.
Härma taluga Ilves müüs oma au maha ja muutus kehtetuks,kuna pani toime kuriteo.Kuradima marionett!

Anonüümne ütles ...

Konkreetselt, Inno. Nimed. Millistest kaunitarist puudutst tundsid?

Inno ütles ...

Ma tundsin puudust Kersti Tootsist ja Kätlin Maranist ja Ülle Kaldveest.

propsis ütles ...

Vargasurm, milles seisnes siis Ilvese kuritegu seoses Ärma taluga? Muide, kuriteod on minu andmetel kriminaalkorras karistatavad teod.

Aga jah, Ilves võiks tõesti rohkem Eesti inimeste poole pöörduda, seni on tema ametiaeg valmistanud kerge pettumuse mullegi. Lennarti tasemeni pole ta suutnud küündida.