teisipäev, 27. mai 2008

Öelge nüüd, et see mees pole homo/ Say he is not gay!


Kjell "konsernsjef" Aamot, Schibstedi president, Postimehe valitseja, President of Schibsted, Governor of Postimees. Image from NYT web.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minu arvates homode küsimuses on kõikse kurvastavam,see fakt,et meditsiin ei tegele nende ravimisega.Sama lugu on ka varastega.
Vargaid ja homosid tuleks uurida meditsiiniliselt aga meditsiin isegi ei ürita seda teha-meditsiin on hambutu.Meditsiini-farmaatisatööstuse ja pederastia vahel näen seost.
Siit tahaks juttu keerata sellele,et miks ei karistata farmaatsia tööstusi narkootikumide tootmise eest, pokri pannakse vaid farmaatsia tööstuse müügiagendid. Miks pannakse pokri narkotsi kullerid,diilerid aga farmaatsi tööstusi ei karistata ebaseaduslike narkootiliste ainete tootmise eest? Siin on sama asi "suured tõllas väiksed võllas".
Ega narkotsi kodus põlve peal ei tooda,eks ju.
Narkootiliste ainete tarvitamine tekitab organismis mutatsioone mis viivad hälvetele seksuaalses käitimises,seega-farmaatsia tööstused mis toodavad narkootilisi aineid põhjustavad pederastia levikut üle maailma.

Anonüümne ütles ...

sa vargahirm oled nüüd küll veidi ära pööranud... kas jäi õigel ajal igapäevane ports maarohtu sisse võtmata, et sellist juttu ajad? Kus on tõestused meditsiinikeemia ja homoseksualismi seoste kohta? Minu arust on neid hälvikuid aegade jooksul (küll võrdlemisi tulutult) püütud hoopis ravimite abil meinstriimile sarnasemaks või kahjutumaks muuta (nt. keemiline kastreerimine, mida kasutatakse räigete sekskurjategijate puhul).
Milliseid farmaatsiatööstuse toodetud narkootilisi aineid sa üldse silmas pead, mis pederastiat põhjustavad?

Anonüümne ütles ...

anonymousele.
Parfümeeria koormab inimorganismi ja see põhjustab lihaste toonuse langust-lihaste toonuse langus viib pederastiani.
Parfümeeria muudab inimesed ebasensitiivseteks,tundetuks ja see põhjustabki seksuaalsuhete väärastumist-viib pederastiani.
Kõik ravimid toovad välja inimorganismis peituvad jõud,samamoodi nagu põletamine toob põletatavast välja seal sees olnud energia,nagu alkohol toob inimese seest välja tema emotsioonid ja jõu.Ravimid ja alkohol ei lisa inimesele miskit juurde aga toovad inimesest välja tema sees oleva väe ja põletavad seda väge,põletavad elujõudu.
Kui elujõudu on põletatud liiga palju siis lihaste toonus muutub viletsaks.Olen veendunud,et pederastid on pederastid oma viletsa toonuse pärast. See on müüt,et pederastid on ülespumbatud musklitega machod.Enamus neist on viletsa lihas toonusega.
Farmaatsia tööstuses toodetakse amfetamiini,arvatavasti ka kõikki muid keelatuid narkootilisi aineid,sest kus mujal siis neid toodetaske? Kas tahate öelda,et kodus köögis või kusagil garaazis on illegaalsed vabrikud kus massiliselt toodetakse keelatuid narkootilisi aineid? Igatahes leida üles tootjaid pole politseile mingi probleem.
Miks politsei ei arreteeri narkootiliste ainete tootjaid?
Amfetamiin ja muud narkootilised ained toovad inimorganismist välja tohutul hulgal energiat,mitte ei anna energiat,põletavad tohutul hulgal elujõudu ja sellest tekibki hetkeline mõnu.Samaegselt nende tarvitajad kaotavad lihaste toonust.
Sama lugu on ka tubakaga,tubakas põletab elujõudu jne.