neljapäev, 22. mai 2008

Hoidke alt!/Watch out!

Tulekul uus veebisait: naistemaailm.ee/a new website naistemaailm.ee (women's world) coming soon:

Väljaanda paistab olevat Ajakirjade Kirjastus (Schibsted+Ekspress Grupp)/The publisher seems to be Ajakirjade Kirjastus.

Leidsin selle täiesti juhuslikult, kuna seal on avaldatud artikkel, mille ma kunagi Anne seksi-erile kirjutasin/found it by accident as it has published my article once written to Anne magazine.

Aga mida see näitab: online ruulib/it shows online journalism rules.

Samuti on kaasatud Kroonika, mis pole siiani oma veebisaiti käima saanud.

5 kommentaari:

Edmund ütles ...

"Leidsin selle täiesti juhuslikult.../found it occasionally..."

Kusjuures mina soovitaks selle tõlkida kui "Found it by accident". Occasionally tähendab "aeg-ajalt" , "vahetevahel". Sa ikka mõtlesid pigem seda, et lihtsalt juhtus, et avastasid. Mitte mingit viidet sagedusele, mida sisuliselt hõlmab sõna "occasionally".

Edmund ütles ...

Lugesin selle artikli läbi. Hämmastav, mida kehvemat sorti, Meeleheitel Koduperenaised tüüpi abielu meest uurima paneb. Nüüd kui oled õnnelikus abielus, siis enam porni üldse ei vahi jah?

Inno ütles ...

Vahel nalja pärast vaatan, ja imestan ise ka, millega kunagi tegelesin.

Edmund ütles ...

Lugesin sealt ka üht artiklit pealkirjaga "Püsisuhe - tahan ja ei taha ka". Kops läheb üle maksa mul sellest. See lugu räägib siis sellest, miks naistel on raske püsisuhet leida. Sest mehed kardavad siduda! Ja on muidu maru kahtlased: joovad, mängivad hasartmänge, käivad litsides jne. Ja kui mees peakski kartma end siduda sest ta tahaks leida ikkagi täiesti sobivat partnerit ja sestap ei taha siduda, siis on ikka mehes viga. Ainult temas. Igale inimesele sobivat partnerit leida olevat ka hirmvõimatu. Selmet soovitatakse lihtsalt ära kannatada ja õppida probleeme omavahel lahendada, nii nagu vanasti tehti. Väga kallutatud artikkel. Kuda kommenteerid? Kas mehed ongi siis joomarid, suhtefoobikud jne sellepärast, et nendega ongi midagi seesmiselt valesti, mingi ilge distsipliinipuudus, või tõesti lahendaks sobiva partneri leidmine kõik need probleemid?

Anonüümne ütles ...

Muidugi lahendaks! Mõnel veab, mõnel ei vea ja mõnel on terve elu keskmine. Just sest keskmisest ongi artiklisjutte, viidetega mittevedamistele, kui eriti hullu variandiga hirmutamisele.
Tegelt talub ikka väiksem osa nais-elanikonnast elu lõpuni sellist "keskpärasust". Vaata või meie lahutuste statistikat! No ei paista sellest sedamoodi, et kaua vaikides kannatataks!
Ah, eks artiklites peab ikka mingi moraliseeriv toon man olema.