teisipäev, 20. mai 2008

Inno seisukoht äriklassi-sotside osas

Mnjah, mis on veel tähelepanuväärne, et erinevalt näiteks Seppikust ja Savist, isegi Rahumägist, varjasid Tarand, Mikko ja Saar end viimase hetkeni äriklassi ootesaalis, ja vupsasid viimasel hetkel lennukile, ja kõige esimesena välja, eribussi, mis äriklassi reisijad kõigepealt lennukilt lennujaama sõidutas.

Ma saan aru, et äriklassis on mõnus, aga miks seda siis nõnda kiivalt teiste eest varjata?! Võiks ju uhkust tunda, et on suudetud endale säärane privileeg välja võidelda. Sotsid on ju alati olnud esirinnas, kõiges, rind kummis, särginööbid ees lõhti rebitud. Umbes nagu Lenin ja tema kompanjonid revolutsiooni ajal. Nüüd, saan aru on aeg võidelda välja äriklass kõigile, ja kõige ees on ikka sotside liidrid. Ja järgmisena algab tormijooks Eesti Panga hoidlatesse. Ning siis saabub kommunism, sotside suur unistus. Maapealne paradiis, kõigil raha taskud täis ja kõik sõidavad äriklassis, kasvõi kuu peale. Eksole.

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

infoks.
kui Mikko oma raha eest lendab, siis ta teeb seda maksimum säästurezhiimil. näiteks lendab ta Brüsselist mõnda saksa linna, ööbib seal odavhotellis ja lendab Tallinna edasi. nii on võimalik päris palju raha säästa.
aga no võõra raha eest lendab ta muidugi mõnuga.
üleüldse võiksite te Mikko asju uurida rohkem, seal on, millest kirjutada.

Inno ütles ...

Nooh, paneme siis välja "tonn puhtalt!!!", infi eest Mikko asjade kohta.
Väga huvitab, mis asjad need siis on.

Unknown ütles ...

kohati olete te ikka nii mõttetud. paljugi millega inimesed reisivad. kas tarand ja mikko peaksid teie arvates paljajalu Brüsselisse kõndima? otsige mingi arukam kriitika teema

Edmund ütles ...

See polnud point, et nad peaksid paljajalu Brüsselisse kõndima. Point oli ma arvan pigem ikka selles, et ehk on sotsid vaid labased teesklejad kui nad räägivad ühiskondlikust õiglusest, ent samal ajal käivad salaja äriklassis lendamas.

Inno ütles ...

Just.

Anonüümne ütles ...

maisaa aru.
inno ja irja on ju ise ütelnud, et kõik peaksid äriklassis lendama. et kui palju lahedam ja normaalsem on lennata. usun, et mõttega tööks jätkub siis rohkem jaksu. või mis see teie point oli?
Et ainult teie peaksite äriklassis lendama?

Inno ütles ...

Oleme sellest ka kirjutanud, et Estonian Airi äriklass on mõttetu priiskamine.

Anonüümne ütles ...

äkki siis esitada Inno ja Irja poolt aktsepteeritud lennufirmade nimekiri?
Et inimesed teaks, kus tohib lennata, ilma et teilt sugeda saab?

Irja ütles ...

Point on ka ses, et meie lendame OMA RAHA EEST, mitte riigi ja maksumaksja raha eest.