reede, 30. mai 2008

Jutt muidu õige,...


Väljavõte Postimehe veebist.

...aga kehtib vaid siis, kui tegu on SOBIVA naisega.

Või kuidas?

12 kommentaari:

Edmund ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Edmund ütles ...

No ma ei tea. Kas sobivas suhtes peaks ikka kohta olema käsutamisele. See käsutamine on halb implikatsioon, sest see viitab võimusuhetele. Tegelt muidugi hea kui mees naise suhtes vastutulelik on, aga kas see ei lähe veids vastuollu Irja seisukohtadega, et mehed peaksid mitte laskma end kõigutada naiste nõudmistest (vt. diskussioon karvade teemal)?

Anonüümne ütles ...

Maaema messil keegi kõnemees rääkis,et naine on nagu altar mida peab kummardama ja teenima,peab täitma kõik tema soovid ja käsud.
See mõte pole vast kuigi täiuslik,sest naise liigne domineerimine viib suhte tasakaalust välja.Liiga palju naiselikku energiat pole kah
hea,mees energiaid peab olema võrdselt.Räägin seda vanemate kogemusest ja loetu põhjal,ning piskust oma elukogemusest ja kuuldud nähtust.
Mis ma siin leiutan jalgratast.
Eestlastel on kombeks öelda"Mees on perekonna pea aga naine on kael mis toda pöörab",see vast on täiusliku suhte kuldreegel.
Kui tohib teen teemast väikse kõrvalepõike eelmise homo teema
jätkuks.Keegi kommijaist mainis,et maailm on ülerahvastatud ja seepärast pedendus kulub marjaks ära. Väga imelik jutt.Alles aasta paar tagasi kirjutati Eesti meedias inimkonna vananemisest ja noorte arvukuse madalast pealekasvust.Pole enam kes toidaks pensionäre.Seda kurdetakse Iirimaal ka käesoleval ajal.
Keda nüüd uskuda,kas inimkonna arvukus kasvab või kahaneb?
Kipun arvama,et peded ajavad pada.
Arvatavasti on just pedendus ja eduka elustiili propageerimine süüdi inimkonna arvukuse kokku kuivamises.

Inno ütles ...

Ma ei lugenud kamandamist välja sellest Postimehe artiklist. Ma sain Saarineni jutust rohkem nii aru, et teineteisega peab arvestama. Aga minu arvamus on, et see pole absoluutne, seda saab teha vaid sobivas suhtes, sest vastupidisel korral hakkab üks teise headust lihtsalt ära kasutama. Kus üks pool hakkabki teisest üle sõitma. Abielu peaks tähendama seda, et üks saab, piltlikult öeldes, lasta end lahti, vabalangusse, teades, et teine püüab su kinni. Aga kui teine laseb sul kukkuda ja hiljem parastab, et ise olid loll, siis, noh, ütleme, on mõnda aega huvitav, aga pikas perspektiivis kurnab väga ära.

Edmund ütles ...

No tore et sa seda interpreteerisid omamoodi, aga seal oli küll viidatud käskude täitmisele. Et ütleme, kui naine tahab et sa sõidaks autoga kõigest mõne kvartali kaugusele, siis sõidad ja kõik! Ei mingit vaidlust. Teisest küljest jah, oletame et naine ongi, no ütleme selline hästi mugav aga ma ise ei näe mingit mõtet autoga igale poole sõita ja ma eelistaks üldse jalgrattaga liigelda näiteks, siis see tegelt viitabki mittesobivusele.

Inno ütles ...

Mnjah. Ma sain võibolla tõesti valesti aru. Ma olen varem neist "vaidlustes sünnib tõde" asjadest ka kirjutanud. Enamasti tähendab see seda, et peale jääb ühe poole tõde ja enamasti on see üks ja seesama pool. Ma kardan, et Saarinen on sellist massohisti tüüpi, kellele meeldib selline kottimine. Kui ta, nagu aru saan, saab sellest rahulduse. Mõned mehed erutuvad, näiteks, kui naine neid peksab või piitsutab, sama käib muidugi ka naiste kohta. See on ka põhjus, miks inimesed vägivaldse kaaslase juurest jalga ei lase. Sellise masohhismi juured on tõenäoliselt lapsepõlves, kus siis üks vanematest teist, ja ka lapsi samamoodi piitsutas, kamandas vms. Ja sellest tekivad teatud psüühilised häired, teatud perverssed fantaasiad. Tegemist on ilmselt mingite allasurutud soovide ja ihadega, mis siis perverssel moel avalduvad. Kui Jelineki lugeda, siis võib arvata, et kaasaja nn heoluühiskond ongi üks suur perverssus, aga hästi varjatud. Avalikkuses paistab kõik väga ilus. Mis pole muud kui silmakirjalikkus. Ka Saarinen võib olla oma nise peale tige tegelikult, aga ta ei saa ega julge seda välja öelda. Ja leiab siis mingeid naljakaid põhjendusi.

Anonüümne ütles ...

Sattusin eile esimest korda siia lugema! Jube cool!!! Teil isegi ilmateade:), jube lux:)

Evelyn

Scandal Evka ütles ...

Väga luks blogi! Teil on isegi ilmateade:), väga viis!

Anonüümne ütles ...

innole 11.01.
Neid keda lääne kultuuri järgi nimetatakse masohistideks ja sadistideks nimetatakse idamaaades biovampiirse energiaga inimesteks.
Masohist saab piitsutajalt meesenergiat(või naisenergia?) ja sadist annab oma mees energia(või naisenergia,täpselt ei mäleta) ülejäägid piitsutatavale-masohistist võib saada sadist ja vastupidi,mõlemas variandis tunnevad nad ennast hästi.
Vanemad toituvad laste eluenergiast ja kui nad liialdavad sellega(enamus vanemaid muidugi seda ei tea,et nad toituvad oma laste eluenergiast) siis on enam kui tõenäoline,et lastest tulevad idioodid,muutuvad saamatuteks mõneks eluperioodiks.
Vanemad mõjutavad laste elukäiku veel siis kui nad on siit ilmast lahkunud ligemale kolm aastat.Kas olete pannud tähele,et vaatamata sellele kui toredad ja kui austusväärsed olid teie vanemad, peale nende surma mõne aasta pärast tunnete kergendust ja hingate vabamalt?

Anonüümne ütles ...

Hahahahaha, ja Postimees kustutaski järjekordselt mu kommentaari "Peatagem see jõle ja jäle ristisammas!" (uudise "Klaasikunstnik: algselt rahvale näidatud klaassammas oli visuaalne pettus" alt)

Hale, postimees, haleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Anonüümne ütles ...

tere lapsed! nägin täna tallinnas sadama kandis huvitavat firma logo Innovision: Bridging the Gaps. See sobib ka Inno kui kirjutaja logoks, mis gappe ta bridgib, jääb muidugi tema sõnastada.

Anonüümne ütles ...

Palun kommenteerige:



http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/article.php?id=19028127&l=fplink