neljapäev, 22. mai 2008

Kas Võrno kah homostunud?!

Väljavõte elu.24 veebist.

Väga huvitav, Võrno on kaelakuti Eesti ühe tuntuma ja ihaldatuma homomehe, Vanemuise juhi Paavo Nõgesega. Ja selline meelas säde silmis. Kas Võrno on ka viimaks homostunud, pärast läbikukkumist nö suurel laval? No ei tahaks uskuda. Aga kurat seda enam teab. Siin ei või enam millegi peale kindel olla. Ilus sile lõug, edev pluuse. Mine võta kinni. Ja Paavo vaatab ka kelmikalt silma.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Anonüümne ütles ...

loe ja hinda:
http://www.ekspress.ee/2008/05/08/areen/2543-seksiost-ja-eetika

vt ka
http://www.sm.ee/est/HtmlPages/5_2007Seksiostjad/$file/5_2007%20Seksiostjad.pdf

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Inno ütles ...

Selle seksiostu teemal ei oska ma erilist miskit hinnata, aga selles uurimuses see Indrek, õigemini küll tema tsitaadid on väga sarnased neile, mis mina oma blogis olen kirjutanud.

Tundub muidugi tõene see uuring ja see artikkel. Kuigi see valim, 15 inimest, kui see ka tõele vastab, on hirmväike. Võtkem Riigikogust kõik mehed, ma usun, et 90% neist on prostituuti külastanud, samuti teised kõrged riigiametnikud, ärimehed, kel raha rohkem. Meeste jaoks on see peamiselt raha küsimus. Kui on raha, läheb iga mees. Kes üksikud või kel naised kätte ei anna, aga neid on suur enamus.

Inno ütles ...

Meeste jaoks prostituudi külastamine on umbes sama nagu naiste jaoks šoppamine. Seda ei tunnistata, ei taheta tunnistada, ent see on levinuim viis oma stressi maandada. No meestel tuleb kõne alla ka joomine, nii nagu ka naistel, aga see on selliste vaesemate meeste (ja ka naiste) pärusmaa.

Inno ütles ...

Ja oh kus on mõned tigedust täis läinud! Kas tabasin naelapea pihta?!

Anonüümne ütles ...

natuke liiale on läinud see homoteema.

Anonüümne ütles ...

suguelu - elu põhiküsimus - ümbernimetatuna nn seksiks, on muutund laiatarbekultuuriks ja spordilaadseks asjatamiseks. Nõnda juhtub lagunevates ühiskondades, kus pärijate kvaliteet pole oluline. Soovitan siiralt armukunsti vaadata ajaloolises ja eri kultuuride kombestike kontektides. Mis pededesse, eriti passiivsetesse, puutub, siis noile tuleb vaid kaasa tunda - nende sugulises küpsemises on miski nihu läinud. Oma elukaarel tuleb tasakaal säilitada, et olla õnnelik !

Anonüümne ütles ...

Kuva siis siia need tigedust täis kommentaarid ka, et teaksime, mida öeldi!
Krt, ärge redigeerige oma kommentaariumi nii palju, muidu ei saa asjast objektiivset pilti. Objektiivsust ja ausust te ju ise propageerite.

Lugeja
(olen anonymous vaid seepärast, et ei viitsi logida, passvord unustet ja üldse ma ei viitsi uut teha)

Anonüümne ütles ...

Võrnol on väga kuum suhe ühe veetleva ETV saatejuhiga...