esmaspäev, 26. mai 2008

Miks Belgradi Arenal kohad tegelikult tühjad olid?!/ Why the seats were empty?!


Väljavõte laupäevasest Belgradi ajalehest/From Belgrade newspaper.

Ja veel kõige magusamad kohad seejuures! Olukorras, kus kõik piletid olid ammu välja müüdud. Kas tõesti olid need kohad kõik (umbes pooled kohad saalis!!!) kinni pannud Kosovo elanikud?! Lubage naerda! Põhjus on üpris proosalisem: inimesed protestisid selle pedeürituse vastu, milleks on Eurovisoon muutunud (ma nimetan siin pededeks neid homosid, kes on Eurovisiooni konkursi usurpeerinud, sõites juba üle rahva otsustest ja tahtest, see on omalaadne homofašism). Serbia on väga pedevaenulik maa. Serbia meedia kuulutas Eurovisiooni üheselt "piidrite balliks", millel pole muusikaga suuremat seost. Belgradis toimus Eurovisiooni-nädalal mitmeid spontaanseid pedede vastaseid meeleavaldusi, mille politsei maha surus. Belgradi kesklinn oli võetud politsei kõrgendatud valve alla, et peded saaks seal rahulikult jalutada. Kuigi ega nad sinna eriti ei julgenud oma nina pista, nad tiirutasid Belgradi Arena ja pressikeskuse ümber, kuhu neile oli loodud omalaadne pedeklubi, "Euro club", kuhu muide vaid kutsetega sisse pääses. Ja otse loomulikult, näiteks meile Irjaga neid "fännidele" mõeldud kutseid ei jagatud, hiilisime siiski sisse, ja noh, oli seal vast tegelasi koos! Ja hulgim igasugu pimedaid nurgataguseid ja urkaid, kus siis saaks üksteist toppida. Võeh!

Ja miks me sellest Eestis lugeda ei saa? Küsite veel, kui Eesti meediat juhib pedeorganisatsioon nimega Schibsted, mis annab välja kõiki olulisemaid väljaandeid, suunab infovoogu nii kirjutavad pressis, teles kui raadios. Et muuta Eesti samasuguseks pedesõbralikuks maaks nagu Norra, kus isegi kirikuõpetajad on avalikult peded. Sellised on lood.

In brief: Why were seats empty in Belgrade Arena during the Eurovision Song Contest? Was it really the reason that all those seats (half of the whole Arena!!!) were booked by Kosovans, who didn't dare to come? Or was it, that is more obvious: people opposed the "Pederbal" that the contest has turned into. There were several anti-gay manifestations in the streets of Belgrade during the Eurovison-week. Police turned them down.

But don't hope to read about it in Estonian media, that is lead by the Great Scandinavian Gay organisation named Schibsted ASA.

Kommentaare ei ole: