teisipäev, 17. juuni 2008

Ja Kati "limane tropp" Murutar kah Ingridiga mestis


Väljavõte Kalev.ee veebist.

Ka pime kana leiab tera. Murutar on leidnud Tähismaa. Ja siis, muu sussa-mussa loo sekka on hea oma (eks) mehi klatšida. Murutar on samasugune lõdva püksikummiga eit nagu Ingrid. Kes ei keeldu ühegi peenise otsa ronimast. Murutari seiklustest ülikooli žurna osakonnas räägitakse legende, polnud vist ühtki meest osakonnas, kes polnuks temaga seksinud. Võibolla Pulleritsu-sugused, kes kogu aja sõjalise loengutes istusid, nemad seda ei teinud. Aga ülejäänud, nooo! Ja nüüd mängib see elueit mingit kuramuse moraalijüngrit. Naljanumber.

Ja muidugi, kui oled sündind prost, siis pole vahet, mida raha ja feimi eest teha. Ingrid teeb saate, Kati sõimab Ingridi eksmeest. Tore tööjaotus. Pärast jagavad tulemi omavahel ära, eksole. Kuradi lontrused, ma ütlen. Ja huvitav, et sellistel asjadel lastakse sündida. Aga, nojah, esiteks on Ingrid ilmselt poolte TV 3 meestega maganud, ja teiseks ei taha keegi teine peale Ingridi-suguste sellise luuser-kanaliga tegemist teha.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ja muide, sa oled vaimselt ikka vaga haige:D koigepealt vaidad et ingrid ei taha kellegagi yldse seksida...a siis raagid et ta poole eestiga maganud:D nii hale...sa oled yks hale paks keskkeakriisis vaevlev pingu:D

Anonüümne ütles ...

"Lõdva püksikummiga eit" ja "sündinud prost" on muidugi palju-palju pehmemad ja viisakamad väljendid ühe lihtsalt aktiivse ja edeva naisterahva kohta kui "seksihull" pidevalt seksist jahuva meesterahva kohta?

Need madalad ja lamedad teisi laimavad postitused siin blogis teie keissile küll kuidagi kasuks ei tule. Vahepeal arvasin teist juba väga palju, nüüd käis jälle kõik porri.

pettunu

Inno ütles ...

Aga ongi nii, kusjuures, ta seksida tegelt ei taha, aga samas seksib, kellega vaja. Perverssus. Mina ei saanud sellele kohe pihta lihtsalt. Kas ma just seepärast vaimselt haige olen, aga naiivne küll. Selline heauskne. Džunglis, loomade keskel paraku heausksusega midagi teha pole, seal jääb peale vaid toores jõud. Inimesel eriti jõudu pole, küll aga hulganisti taipu. Loomad tuleb ketis hoida, siis on olukord kontrolli all. Või pole see nii?!

Inno ütles ...

No aga nii on, mis ma teha saan. Imelik on öelda päikse kohta, et see on kuu. Kuigi kuu võibolla tahaks, et ka päike oleks kuu. Või midagi sellist.

Inno ütles ...

See viimane komm oli teisele anonüümsele.

Anonüümne ütles ...

Kas Sa, Inno, oled ise pealt vaadanud ja voodiserval istunud, kui Ingrid kellegagi (kellega vaja?) voodis on olnud? Inimene, kes väga kiiduväärsel kombel räägib faktide kontrollimisest, peaks selliseid fakte lausa topelt ja ise oma silmaga kontrollima, mitte usaldama kirjasaatjaid, kes on laiali üle kogu maa.

Inno ütles ...

No kuulge, elasin taga 13 aastat koos. Ühte koma teist ma ikka täheldasin.

Edmund ütles ...

Mõnede inimeste arvates on seksist rääkimine ikka paha paha, isegi kui sa tegelt oled õnnelik monogaam, samal ajal kui lõdva püksikummiga hoorad nagu Ingrid või Kati magatavad ei tea kui keda, aga samas teesklevad, et nad on "korralikud" ja igati "viksid ja viisakad". Näide: teine anonüümne. No ma ei saa aru sellistest tüüpidest. Kellele see silmakirjatsemine üldse kasulik on?

Anonüümne ütles ...

Ingridist tahaks üht koma teist öelda. Nimelt, kui ta veel Kroonika peatoimetaja oli, siis rääkis Kati Murutari julmalt taga. Et ei hoolitse oma laste ees, Alot ainult petab (stiilis, vaene Alo, millise õudse naise otsa kukkus) ja loomulikult oli hammaste vahel Kati Murutari hõlstid, kudumid ja paks perse (ega Ingridil vähem see paks pole). Aga Ingrid võttis ikka mönoga seda Murutari läbi. Irvitas seljataga ja mõnitas, et ei oska kirjutada ning rääkis, et see mutt on peast soe, kui ta raamatute järgi otsustada. Inks on ise ka peast soe, tore, et kaks peast sooja on teineteist leidnud.

Inno ütles ...

Ka kodus rääkis ta Katit taga, ja oma sugulastele-tuttavatele. Ka Ingrid rääkis, et Kati tõmbas läbi kõik osakonna mehed, Tartus siis, ajakirjanduses. Olevat olnud üks hirmus libu see Kati. Ja loomulikult pani Ingrid mõnuga neid pilte Katist Kroonikasse, ise pärast irvitas. Tõsi, need pildid Katist, kus ta oli rase, paljas, ja poriga kokku määritud nagu murjan, need tõstsid Kroonika läbimüüki päris kobedalt.

Aga ma usun, et nad on leidnud nüüd ühise keele, nii-ütleda. Ingridi abielu läks lõhki, Kati on küll mehele lapsi mõnevõrra rohkem kaela vorpinud, aga seegi kooselu on sisuliselt läbi. Nii et kaks vananevat mõrda, kelle peale enam kellelgi kõvaks ei lähe, üritavad nüüd miskit tekitada. Ja varsti on lapsed suured, uusi enam peale ei tule, ja siis on selliste tegelaste saatus kodus passida ja mõelda, kuidas teistele sitta keerata. Soovitan sellistest eemale hoida.

Anonüümne ütles ...

Sa ikka kiirgad kibestumisest. Kõik on värdjad ja libud, aga sina oled üks õige mees. Tee üks sissekanne, kus sa loetled üles need üksikud inimesed ja asjad, mis sinu arvates õiged ja head on. See ehk aitaks sinu tõsiseltvõetavust ja usutavust veidi parandada.

Inno ütles ...

Kuulge, valdav osa on toredad. Ainult mõned on sellised, ütleme, kummalised, neid tahakski tutvustada. Ja annan tagasi seda, mis mulle antud, olen lahke inimene.

Ja miks peaks toredaid inimesi välja tooma? Et Ingrid saaks neid kottima hakata?! No seda rõõmu ma talle ka ei kingi. Las kidub oma kurjuses. Vähe sellest, mis ta minuga korraldas. Ta on väga võimekas kottija.

Edmund ütles ...

Võin kinnitada, et see pole sugugi tõsi, et Inno on kibestunud misantroop, kes armastab kätte maksta oma vaenlastele. See mees kõlbab väga heaks sõbraks inimestele, kel on piisavalt mõistust, südant ja väärikust. Ingridisugustel jääb sest kõigest vajaka.

Anonüümne ütles ...

Innot ma ei tunne, küll aga Katit ja võin kinnitada: tegemist on keskmisest mitu korda suurema kiiksuga tegelasega. Nümfomaan oleks tema kohta õige sõna. Kui ta oleks mees, võiks tema kohta öelda "kepib kõike, mis liigub". Kas ta sellepärast halb on? Ilmselt mitte -- igaüks elab oma elu nagu oskab.

Anonüümne ütles ...

aga kas see siis polegi tore, kui kõigiga magatakse?
ja kas "prost" on siis sõimusõna?