neljapäev, 5. juuni 2008

Kõige ahnemad kohtunikud ka kõige rumalamad

Hmm, Ekspress teeb tublit tööd. 22. mai lehes on list kohtunikest, kes keelduvad turuhinnaga üüri maksmast ning naudivad riigi kulul priviligeeritud elu. Neil kohtunikel on Tallinnas sooduskorterid, mille eest tasuvad vaid kommunaalkulud. Tuntumad neist on: Margot Mikler, Eda Murak ja Eha Popova. Leht kirjutab, et justiitsministeeriumi õigustalituse juristi Kristi Lõokese sõnul olnud nende kohtunikega võimatu kokkuleppele jõuda. Omast kogemusest võin öelda, et need tädid karjuvad teid enne surnuks, kui te nendega miskilegile kokkuleppele jõuate.

Tähelepanelik blogilugeja märkab, et need ju needsamad tädid, kes ka meie kõige rumalamate kohtunike nimekirjas.

Et siis rumalusele lisandub ka ahnus. Just nii, Ekspress, rumalate ja ahnete kohtunike paljastamisel täiskäik edasi!

2 kommentaari:

Edmund ütles ...

Masendav. Ajal mil paljudele ausatele töölistele on alati probleemiks rahapuudus seetõttu et rent neelab suure osa nende vähesest sissetulekust, saavad need ületasustatud lollpead mõnusalt parasiteerida. Kui nad tõesti oma turumutiisiksusele vääriliselt oleks sunnitud elatist teenima turuleti taga, siis neil lõbu laialt ei oleks. Aga noh, mis teha. Ju siis naised arvavad, et hea idee teha karjääri ja olla elu lõpuni kindlustatud on minna õigusteadust õppima. Saab korralikult pappi, eluaegne kohtunikuamet, vast saab isegi rendist kõrvale hiilida kui eriti ahne ja kaval oled. Ja mis veel parem: mehi kottida! Sa võid ju õelda et need kohtunikuprovvad on lollid. Aga tegelt on nad natuke kavalad kaa! Kuidas saaks küll mehed sama kavalalt parasiteerida, hehheh? ;-)

Irja ütles ...

See on väga tabav väljend - parasiteerida. Seda nad täpselt teevadki ning elavad sealjuures ka oma komplekse välja. Varem pole sest midagi räägitud, sest keegi süsteemi sees ju ei räägi, ning kuna seal sees on nii hea, siis ega keegi sealt välja ei kipu. Õigussüsteem tegi saatusliku vea, kui võttis enda ridadesse luuletaja:).

Meestel parasiteerimise võimalus ju poliitikas.