kolmapäev, 4. juuni 2008

Millega tegeleb siis meie liberaalse erakonna endine juht?!

Ma olin jahmunud täna hommiku-TVd vaadates, kus liberaalsust jutlustava Reformierakonna endine aseesimees Meelis Atonen rääkis tõsimeeli sellest, kuidas diktatuurirežiimi Põhja-Korea toetamine aitab sealset olukorda parandada, ja loomulikult ka sellise pressiteate peale (kusjuures täitsa huvitav, kas Ansip läheb pärast poliitikast lahkumist Valgevene presidendi nõunikuks, näiteks!!!):

----- Original Message -----
From: Jaana Lisette Lutter
To:
Sent: Wednesday, June 04, 2008 3:43 PM
Subject: [TOIMETUS-list] Tavid hakkas müüma haruldasi Põhja-Korea kuldmünte

Tavid hakkas müüma haruldasi Põhja-Korea kuldmünte

4. juuni 2008

Tavid alustas koostööd Korea Rahvademokraatliku Vabariigi keskpangaga, kes andis firmale õiguse müüa oma kuldmünte. Pyongyangis käisid lepingut allkirjastamas Tavidi nõukogu esimees Alar Tamming ja nõukogu liige ning kullasuuna juht Meelis Atonen.

Esimene partii Põhja-Korea kuldmünte on juba müügil. Tegemist on väga kauni ja haruldase kuldmündiseeriaga „Metsloomad ja –linnud“, mis koosneb üheksast 31-grammisest mündist. Mündid on toodetud 2007. aastal, nende kullaproov on 999 ja nimiväärtus 60.000 vonni. Igat münti on toodetud vaid 500 tükki.

„Kuna tegemist on kogu maailmas väga haruldaste müntidega, siis sobivad need eelkõige numismaatilise kulla huvilistele. Tavid planeerib münte müüa eelkõige maailma kullaturul tegutsevatele hulgimüüjatele,“ rääkis Meelis Atonen.

Müntidega saab lähemalt tutvuda http://www.tavid.ee/index.php?main=494

Tulevikus on Tavidil plaanis pakkuda ka teisi puhtast kullast Põhja-Korea münte.

Lisainfo:

Meelis Atonen

Tel. 5069459

meelis@tavid.ee

Saatja:

Jaana Lisette Lutter

Marketingijuht

AS Tavid

Kommentaare ei ole: