esmaspäev, 16. juuni 2008

Meie vastas on Maksimka!


Väljavõte Maksim Greinomani kodukalt.

Õnnetu Schibsted leidiski lõpuks endale advokaadi ning selleks osutus Maksim Greinoman (28) büroost Greinoman ja company ehk lühidalt Maksimka. Tore. Vaatame siis, mida Maksimka onu Schibstedi heaks suudab. Suure hunniku meie blogi väljavõtteid (irw!) ta meile igatahes juba saatis. Tubli, Maksimka, see tõestab, et oskad lugeda. Vaatame, mida sa veel teha oskad.

Magus poiss paistad sa ka olevat. Onu Kjellile ja onu Sverrele meeldid kindlasti väga. Jäta siis meelde, Maksimka, et kui sa hoolsalt tööd teed, siis onu Kjell ja onu Sverre annavad sulle lutsukommi.

Me blogis on Maksimka nüüd mõnda aega staaradvokaat. Ehk siis: kel tema kohta lõbusaid lugusid pajatada, see võib meile neid lahkesti saada. Parimaid kaastöid honoreerime.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Advokaatide hulgas üksvahe liikunud anekdoot: Maksim Greinoman uurib telefoniraamatut ja konstanteerib: "Päris huvitav raamat, ainult et kole palju tegelasi..."

Anonüümne ütles ...

tundub, et tegemist on ühemehefirmaga. või kuidas teisiti mõista seda, et kui tema greinoman.com lehel vajutada lingile "team", siis saan tulemuseks ainult tema enda nime ja pildi. kus siis ülejäänud team on? milles seisneb "& co"?

lisaks julgeks väita, et eestis äri ajades on soliidsem .ee lõpuline domeen soetada. .com domeeni võib igaüks endale viie dollari eest osta, .ee lõpulise domeeni saamine on sutsu keerulisem.

aga noh, kuna advokaadid endale reklaami teha ei tohi, siis selle case'i kaudu õnnestub vähemalt "nimi kaardile" saada:)

Anonüümne ütles ...

see noorsand oli tükimat aega meie ex-peaministri heledate juustega elukaaslase silmarõõm ja meelelahtus ju SEB maja kõrgetel korrustel...

marge ütles ...

Tema ju see tegelinski kes Kuuuurija nime anastada/omastada püüab? :D Advokatuuri aukohtusee läheb asi ja mehike uurimise alla.