kolmapäev, 4. juuni 2008

Mina soovitan Ekspressi aktsiat vaikselt ostma hakata/I suggest to start buying Ekspress Group


Väljavõte Äripäeva veebist.

Täna langes Ekspressi aktsia juba 37 krooni peale. Ja mina soovitaks juba vaikselt ostma hakata, kes soovib ja kel vaba raha. Sest päris põhja on raske tabada, seda viimast võtta. Luik ise ostis, nagu te ehk mäletate, juba 75 krooni pealt. Ja aktsiad tulid müüki sootuks 93 krooniga, mispeale rahvas krabas mis kole. Aga nüüd on vast tõeline väljamüük. Saab odavalt! Lausa poolmuidu, ütleksin. Mina ise ostan, kui 30 peale langeb, või alla selle. Ausõna.

Ekspress Group share fell to 37 kroons per share. It is an attractive price already. As you remember, the company's founder Hans Luik started to buy at 75 kroons per share. And the IPO price was 93, and everybody grabbed. But now is the real sell-off. Total SALE.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Nojah,majandusminister ei ole võtnud kordagi sõna Eesti majanduse teemal ta varjab midagi arvatavasti oma tühja peakolu,või ta ei julge avaldada oma arvamust sest ta teab kommentaatorid panevad ta paikka,samuti pannakse paikka kõik marionett-poliitikud ja muud ajukääbikud.
Selle tõttu meedia kolletub, kannatab ja on ohver olematule majanduspoliitikale ja regionaalpoliitikale.
Seega,luigele tuleb kaasa tunda aga mitte irvitada tema üle,vaatamata tema pattudele.
Luigele soovitus"Kustutad kommentaare kustutad ennast ja Eesti rahvuse püsimajäämist,ära kustuta kommentaare,parem tekita diskussioone iga kommentaari suhtes."
Miks sa luik ei kajasta Iirimaal kodanike aktiivset osalemist riigi asjades ja palju muud kodanike ühiskonnaga seotud asjadest?!
Ma olen tänulik luigele sellepärast,et tema abil ma panin presidendi prouale selga uued riided.See meie presidendi proua lo...kas pani selga roosat värvi kombinee inglise kuninganna vastuvõtuks toompeal.Meie lo...kas presidendi proua pani selga samasuguse kombinee millega ww2 aegsed vene baabad tulid meile tooma kultuuri. Kas see oli inglise kuninganna või kesse oli meil külas enne teda mõni kuud varem? Delfis sõimasin meie lo...kat presidendi prouat öö otsa ja järgmisel vastuvõtul pandi lo...kale presidendi prouale selga valge ja musta värvi kostüüm või mingi muu hilp,igatahes näis soliidne aga ikkagi kuidagi igav ja maitsetu,fantaasiavaba hilp,vähemasti too polnud kombinee.
Teiste kommantaatorite sõimu mõjul presidendi proua pandi nälgima,vaeseke kaotas kõik oma kohevad vormid nii,et silmaaugud läksid lohku.No te olete ikka päris lollakad ei mõista mis on ilus ja kus asi läheb üle piiri.Nälginud silmadega presidendi proua ei ole ilus,on teile selge???