reede, 13. juuni 2008

Äraostetud mees


Väljavõte Delfist.

Kui tahate näha persekukkund prostituuti, kes ilmselgelt mõlgutab viimasel ajal enesetapumõtteid, siis näete seda juuresolevalt pildilt. See on meie peaminister, sm Ansip, vabandust Näksip.

Miks ma nii karm olen?! Aga seepärast, et Türgi, see vana lontrus, pole siiamaani loobunud poole Küprose okupeerimisest ning ei tunnista genotsiidi armeenlaste kallal. Ansipile on see pohhui, ok. Aga miks ta siis ei võiks tervitada Eestit uuesti NLiidu vennasrahvaste perre, mille perset ta oma karjääri algusaastail rõõmsalt lakkus?! No selge, ei ole kasulik. Türklased maksavad rohkem kui Kremli esindajad. Aga kui Karu-poiss (Medvedjev) rohkem maksab, kas siis Ansip-poiss kaldub sinnapoole?! Raisk, vanduma võtab. Kui äraostetavad on Eesti poliitikud. Täielised prostituudid.

Kas keegi on uurinud, palju Ansip sai isiklikult pappi Türgi suusamaratoni "võidu" eest?

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No nii. http://www.meietv.ee/videos/HU_Hannaliisa_Uusmaa_Depressiivsed_Eesti_vikelinnad.html

Ma isegi ei kommenteeriks. Selles laulus on k6ik 6eldud. Selline laul meenutab mulle, miks ma p2riselt eestisse ei naase. Juba oma 17 aastat vist. Kurb. Aga t6si.

Anonüümne ütles ...

Eestisse mittenaasmisele pole õigustust!

Eestlane peab tegema seda mida tegema peab -saagu või sandim! Nii, et jäta meelde -kui üasun puhub ja trummid põrisevad, siis paki kohver ja naase oma paljukannatanud isamaale! Eestist lahkutakse vaid kilbiga või kilbil!

Anonüümne ütles ...

ot-ot, mis ajast me türgi euroliitu astumist toetame!? see veel puudus.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud Inno,igas riigis on oma diktatuur,ka meil tehti inimkatseid Tartu kirurgia osakonnas,lõiguti välja neerusid võlakatteks.Minu arvates on Hiina vana kultuur kõrgkultuur ja tänu sellele kultuurile on Jaapanlased maailma edetabelis.Kui me Eestlased tahame jõuda Jaapaniga samale tasemele siis me peaksime kallistama tammepuud.
Kel on säilinud sensitiivsus,pole liigselt tarvitanud parfümeeriat ja söönud EE-sid,ei ole suitsetaja jpms. mis kahandavad inimese sensitiivsust,piisab kui kallistada tammepuud ja kogu tema maailmavaade muutub inimkesksemaks ja inimlikuks,väga ilusaks jne.
Neil kel sensitiivsus kadunud soovitan lugeda Feng Shuid,Chi-Q,tegeleda Tai-Chi-ga jpms-st idamaist- ühel heal päeval jõuab neile kohale miks on Eestlastele oluline kallistada tammepuud.
Tammepuu kallistamises peitub võti Eesti rahvuse püsimiseks.

Anonüümne ütles ...

1.Üle maailma mistahes paigas inimesed peaksid kallistama tammepuud või mõnel muul viisil taastama sideme loodusega.Minu arust rahvuse eripärad algavad sidemest loodusega ja selle sideme loodusega saab kallistades tammepuud või istudes veeallika äärde või mõnel muul viisil.Kui on saadud(taastatud)side loodusega,siis tekib tunnetus ja tekivad õiged eelistused igaks eluvaldkonnaks.
2.Kui inimestes puudub side loodusega siis tekivadki sellised väärastunud käitumised mida toob kaasa linnastumine,korruptsioon jms. Kui kuulutada kuritegelikuks nõudluse tekitamine igas riigis siis hakkaks maailm pöörduma terve elukeskkonna suunas ja väheneks saastatus,väheneks ameerika hukatuslik mõju,ameerika kukuks ja igasugused diktatuurid häviksid,võimule pääseksid inzenerid ja teadlased,juristid jääksid tööta.
Seepärast ma räägingi,kes pole saanud veel aru miks peaks kallistama tammepuud ja taastama sideme loodusega see peaks läbi lugema Feng Shui jpt. vana hiina kultuuri õpetused,ning siis saadakse aru milline on EESTI ASI,kes on Eestlased ja mis on oluline Eestluse püsimajäämiseks ja arendamiseks jne. Mitte Feng Shui ega muud idamaised õpetused ole Eesti asi aga nende abil jõuab äratundmiseni miks meile on oluline meie rahvatantsudes ja lauludes olevad rütmid ja energiad. Jah me Eestlased oskame tantsida maailma kõikki tantse ja laulda kõikki laulu lugusid aga
alustalaks jäävad ikka kohalikud rütmid. Täpsemalt küsiga maa-või taara usulistelt.