teisipäev, 17. juuni 2008

Rõivas näeb nägemusi?!

Saabus selline pressiteade (kommentaariks niipalju, et keegi keeletoimetaja rääkis kord, võimalik, et see oli legendaarne Helju Vals, et nägemusi nähakse siis, kui ollakse tarvitanud narkootilisi või psühhotroopseid aineid. Või lihtsalt liiga palju viina joonud):

From: Henri Arras
To: pressiteated
Sent: Monday, June 16, 2008 12:54 PM
Subject: Rõivas: Savisaare nägemus Eestist on vihmane Kuuba

Rõivas: Savisaare nägemus Eestist on vihmane Kuuba

Taavi Rõivase sõnul on täna Keskerakonna poolt välja antud vahelehes „Seitse päeva” kirjas mitukümmend soovitust, mis aitaksid viia Eesti oma arengus umbes 20 aastat tagasi.

Inimestele rohkem raha kätte jätvate maksualanduste peatamine, kohalikele omavalitsustele lisakoormust andvate ja turgu solkivate munitsipaalpoodide rajamine, aktsiisitõusude peatamisega euro tuleku edasi lükkamine ja pankroti äärel vaakuva Tallinna linna keskerakondlike juhtimisprintsiipide üle võtmine on riigikogu liikme Rõivase hinnangul otsetee Eesti muutmiseks sotsialistlikuks Kuubaks, ainult selle vahega, et meil ei leidu naftat ja ka ilm on kehvem.

„Kuubal kehtivad tänaseni talongid, riigi kehtestatud hinnad on muutnud poed tühjaks ja elanikud vaeseks,“ lisas Rõivas: „Ka tõde kuulutab riiklik meedia, just nagu kuulutavad Keskerakonna tõde linnaelanike raha eest loodud kanalid.“

„Eesti on viis aastakümmet talunud riigi kehtestatud hindasid, riigi reguleeritud tootmist ja riigi pealesunnitud käitumist. Seda aega taga nutta on kohatu,“ lisas Rõivas. „Eesti on iseseisvuse taastamise järgselt palju saavutanud ja ainult pime võib seda kõike eitada. Plaanimajandusse tagasipöördumine on viimane, mida Eesti vajab.“

Lisainformatsioon:

Taavi Rõivas

Riigikogu liige

Tel: 511 9799

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See on ikka kohutav mida on toime pannud IMF ja kohalikud ajukääbikutest rahamaailma haid endistes postsotsialistlikes riikides. Tehased ja teadus on peaaegu hävitatud,raha on koondunud poollollakate endistest miilitsatest ärimeeste kätte,valdav on prahimajandus(ma ei mõtle selle all prügimajandust),teadlased ja inzenerid on lükatud kõrvale nagu väärtusetud ollused jne.
Millal muudetakse Eesti teadus tootmispõhiseks nagu seda tehti Jaapanis ja Hiinas?
Miks tehakse panus rahvuste zombistamisele,selle asemel,et panustada tootmispõhisele teadusele ja patentide rakendamisele? Miks lastakse minna raisku patendid mida ostavad kokku ameeriklased kes panevad nood kasutult riiulitele seisma?
Miks meie teadlased vaikkivad?
Mida küll peaks ette võtma pööbel,et peatada seda idiootset taandarenevat protsessi mis on nakatunud vaimuhaige Orwelli ideest muuta inimesed zombideks ja selle nimel hävitatakse nii teadust kui rahvusi?
Miks hävitati tehas Dvigatel?
Miks pole rakendatud Eesti majanduses tolle Eestlasest geeniuse patente(mis ta nimi oligi, Kultuuris ja elus on tema kohta pikk artikkel seoses Dvigateliga või Desintegraatoriga)?

Anonüümne ütles ...

Johannes Hint oli see teadlane

Inno ütles ...

Hint leiutas rohelise seebi, seal oma Desintegraatoris, meenub selline asi. Millegipärast pole seda seepigi enam kuskilt saada. Oli maru hea kraam, seda võiks müüa üle maailma.