kolmapäev, 11. juuni 2008

Unista edasi, Näksip

Andrus Ansip ütles äsja, et Reformierakond kavatseb võita mõlemad lähenevad valimised, siis kohalikud ning euroopa parlamendi omad.

Lubage naerda. See kõlab sama tragikoomiliselt nagu vana, tudisev ätike ütleks, et ta tahab veel Mount Everesti tippu jõuda. Reformierakond on poliitiline laip. Pea, millest ajud on välja voolanud. Kala, mis ahmib viimaseid kordi õhku. Tühi õhupall Notsu käes, mis kõlbab vaid veel Eeslile sünnipäevaks kinkida.

Nii et unista aga edasi, Näksip. Reform põrub mõlemal valimisel nagu ta veel kunagi ei ole põrunud. Rottidel, kes veel uppuval laeval hängivad, soovitan sealt kiiresti kaduda. Enne kui hilja.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mida need valimised annavad kui kehtima hakkab El põhiseadus?
Iirlased arvatavasti ülekaalukalt hääletavad "EI" EL põhiseaduse kehtestamisele Iirimaal, "NO TO LISBON" plakateid on terve Dublini linn täis ja tänavad kubisevad demonstrantidest.
www.lisbonvote.com
Iirlased lohutavad meid sellega,kui nemad ja Inglased(Inglismaa)kes on Lissaboni vastu peaksid võitma hääletamise ja EL põhiseadus jääb vastuvõtmata neis riikides,siis jääb EL põhiseadus vastuvõtmata ka muudes riikides.
Iirimaal on erakonnad samasugused nagu Eestis,ei ole nood ei vaskapoolsed ega parempoolsed,rohkem kasumipoolsed,altkäemaksupoolsed.
Võib-olla on üksikuid erandeid,mingi partei hääletab Lissaboni vastu.
Meie karvane eliit vaikib Lissaboni teemal.
Kui juba riigist juttu,siis tuli mul meelde Andres Raidi artiklid EV riigivõimude kohta mis kergelt peeretavad näkku pööblile.
Toon ühe näite mille põhjal võib vabalt öelda,et Eesti riigivõim on maffia samasugune nagu Iiri riigivõim. Too suhkrutrahv oli riigipoolne pettus mida tuleb kvalifitseerida pettuse paragrahvi alla.Kodanikud kes on sooritanud kuriteo on kurjategijad.Seega, Eesti Vabariigi õigusorganid koos Eesti vabariigi valitsusega moodustavad kuritegeliku ühenduse ja on seeläbi õigustühised,kehtetud.
Iiri valitsus tegeleb pidevalt maksumaksjate raha kantimisega ja Iiri Gardai ei arreteeri 150mõrvarit,seega Iiri Gardai on samuti kuritegelik organisatsioon.Sellest kirjutavad Iiri lehed.
Nüüd peab vast hakkama kirjutama kollaseid kommentaare,sest kui EL põhiseadus vastu võetakse siis vargad ootavad momenti mil saata Gardai arreteerima anonüümset kommentaatorit kes julgeb avaldada oma arvamust ja pole maksnud maksu varaste ühiskassasse,kes pole poliitik ega ajakirjanik.
Kas te kallikesed Inno ja Irja teate ka mis saab kommenteerimisest peale EL põhiseaduse vastuvõtmist? Kas sõnavabadus jääb endiselt ajakirjanike ja hüpiknukk poliitikute pärusmaaks või kuidas on lood selle õigusliku poolega? Kui varemalt suured vargad panid vangi väikseid vargaid oma territooriumi piires s.o. oma riigi piires siis kuidas nüüd(peale EL põhiseaduse vastuvõtmist) need piirid jagunevad? Kuidas saab olema lood terroristidega? Keda nad peavad terroristideks? Arvatavasti sildi "võitlus terroristide vastu" alla võib paigutada kõikki kes on varaste jms. pederastide vastu.Kui varemalt riigist ei antud välja kurjategijaid,kas EL põhiseaduse vastuvõtmisega kaob neil see probleem ära? Kurjategijat Kurge või Kure või mis ta nimi oligi kes USA-s pani toime maksupettuse miljoni taala peale,teda Eesti riik välja ei andnud.
Selle kohapealt on savisaar tubli,et ta ei andnud juutidele välja nende poolt otsitavat Eesti meest kelle verd nad ihkasid.
Arvatavasti kurjategijate välja andmise probleem kaob,sest kui pole enam riiki aga on ühendriigid,oot-oot,"Kuidas on ses suhtes lood USA-s?" Seal ju ühest osariigist teise põgenenud kurjategijat vast nii väga otsita või kuidas? See küsimus on oluline sest kurjategija või terroristi sildi võib külge panna pea igale korralikule inimesele(vangi saab panna ka mittekurjategijaid).Näiteks,Liis Haavel.
Arvatavasti peale EL põhiseaduse kehtestamist Eestimaal ja terves EL-is võite te online väljaanded sulgeda sest,kui vargad(varaste esindajad politseinikud,kohtunikud) kimbutavad kommenteerijaid siis keegi ei soovi ennast sitaga määrida ja sülitavad eelkõige luige meedia kontsertnile ja muule kommenteerimisele.

Tarts ütles ...

Everest ei ole parim võrdlus. Meenutagem, kui vana on vanim Maailma Katusele tõusja... Ma meenutan oma vanaema, kes oli muidu nii vilets-nii vilets, aga konte kaksas hammastega paremini, kui ükskõik miskne peni... Ehk siis - kui koltund huulte taga on terved hambad, siis saab söönuks ja võitja ebaordinaarsete vahenditega selgitatud. Ma pigem tunnen muret, kui vaatan järgmistele valimistele suure lootuega.