esmaspäev, 21. juuli 2008

Ingridil uued racy'd juuksepikendused


Väljavõte viimasest ajakirja Tervis Pluss numbrist.

Irja ostis ajakirja Tervis Pluss, kus on sees pildid Ingridist uute, tervislike juuksepikendustega. Need eelmised, ebatervislikud pikendused olid Ingridi niigi hõredad juuksed veelgi hõredamaks sikutanud, nii et vahepeal oli ta üldse ilma pikendusteta. Aga päris ilma ei saa, eksole, kui oled tähtis daame ja tahad hea välja näha.

Mina soovitaks Ingridile päris parukat. Ta kunagi kandis ka šinjooni, ta on selline paruka-pede. Ja sellest pole miskit hullu, paljud on. Ja parukaga näeks ta veel palju änksam välja. Ja leiaks mehe sealt Vahemere äärest, kuhu ta sõitmas on. Eestis, nagu olen aru saanud, ta kedagi ei leia omale. No ja ega siinsed mehed ei jookse ju ka blondide daamede peale ummisjalu tormi. Nii et Ingridistki võib ühel päeval saada väliseesti koduperenaine. Aga see peaks talle sobima, ega ta meest eriti enda kõrvale ihka, rohkem rahakotti.

Ja ma ei kritiseeri enam Ingridi figuuri. On väga kena, on.

Aga siin veel mõned pildid sellest ajakirjast:



3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ingrid näeb väga kena välja. Juuksepikendustega või ilma. Ilus :)

Anonüümne ütles ...

Ingridil on märgatavad kortsud ilme alla tekkinud, kas siis magamata öödest või Inno jutu järgi liigsest pidupanemisest. Figuur pole tal küll suurem asi, Ülevalt veel enam-vähem aga tagumik on päris pontsakas.

Anonüümne ütles ...

mu meelest sobib Inksile oma lühike juus väga hästi, ei pea pikendama (teeb võltsiks ja vanamoodsaks).