reede, 22. august 2008

Ansip täiesti ära pööranud


Väljavõte Postimehe veebist.

Tundub, et meie peaminister on täiesti ära pööranud. Ja huvitav, mis kummaline haigus see vaevab neid endise NLiidu juhte. Esialgu pöörasid ära Venemaa juhid, siis Gruusia, nüüd, tundub on järg Eesti käes.

Mida näitab ühe ametniku kontoseis? Ja mida selle teadmine annab?!

Mina soovitan, Ansipi stiili jätkates, lisaks kontoseisude väljatoomisele avalikustada kõigi ametnike pikkus, kaal, rinna- ja vööümbermõõt, jalanumber, silmade värv, seksuaalne orientatsioon, religioosne eelistus, haiguslood, elukoht jms asjad, mis näitavad samuti kahtlemata inimese huve, ja rohkemgi veel kui mingi seis pangakontol.

Pealegi, on see selgelt populistlik seisukoht, milles on seni süüdistatud Savisaart. Loomulikult avalikkus juubeldab: omati kord saame teada, palju mu naabri arvel raha. Minu meelest on selline "avalikustamine" inimõiguste rikkumine, ja ei midagi muud. Ja peaministri poolt on äärmiselt nahaalne selliste seisukohtadega lagedale tulla. Peaminister ei tohiks ametnikesse nii küüniliselt suhtuda. See õhutab mõtteviisi, et kõik ametnikud on pätid.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

1.Iga makse eest tuleb ette näidata
maksekviitung.Ostsid sitapaberit,pead ette näitama peaminustrile ja põhjendama mikspärast ei ostnud odavamat.
2.Parem vaadaku ärastamised üle,võtke Vähja tiidult kõik tema ärastatud varandus,võtke tagasi vene maffiale ärastatud Viru hotell,Royal hotell,Olümpia hotell ja kõik sadamad,bensiinijaamad,tallinna vesi jpms. strateegilised objektid-
neist objektidest saadava tuluga rajage uusi ettevõtteid,iga päev kakskümmend kuni kolmkümmend ettevõtet.Vähja tiidule võib vabalt rakendada väljasaatmise pragrahvi ja võtta kogu ta varandus,kõikkidele kriminaalsetele ülirikastele tuleks rakendada väljasaatmist ja vara konfiskeerimist.Raudselt nende ärastamistega rikuti inimõigusi ja pandi toime õigusvastaseid kuritegusid,mingeid seadusi rikkusid nood kindlasti ja selle alusel saaks neile keerata sitta.
Teadus tootmispõhiseks! Kas sa peaminister oled ajukääbik või milles asi,miks sa ei muuda teadust tootmispõhiseks?

Anonüümne ütles ...

Võibolla võiks küsida ka peenisepikkust ja tupesügavust!

Anonüümne ütles ...

Aga peabki. Et korrupeerumist ja altkäemaksu võtmist välitda.
Ja katsu siis kontol tuhendeid liigutada, kui kõik avalik on.
See ei ole ära keeramine, see on normaalne.

Anonüümne ütles ...

15:17

Millest sa räägid? Millistest tuhandetest? Ma olen riigiametnik ja saan kuus kätte 12 000 krooni (tööstaaž on 6a). Selleeest teen pikki tööpäevi (jajah, ma pean olema tööl kauem kui nõutud, et vastata teabepäringutele ja kirjutada selgitusi eelnõudesse jmt).

Jutt "tuhandetest" puudutab ehk murdosa tippametnikke, mitte aga neid sadu inimesi, kes "töö ära teevad".