reede, 22. august 2008

Mis juhtus Toomas-Hendrik Ilvesega?


Ilves kõnet pidamas, muhuke peas ja nägu paistes, väljavõte Delfi veebist.

Presidendikantselei üritab meid veenda, et Tom langes viirusinfektsiooni ohvriks. Aga kas ikka, sõbrad-seltsimehed? Alles augusti lõpp ju ning miskitest viirustest pole kuskil kuulda olnud. Ööd on meil siin soojad ja mahedad.

Aga kui oli nii, et Evelin ehk Evka avastas, et Tom on neil soojadel ja mahedatel öödel, sellal, kui Evka ise paastu- ja rulluisulaagreis nälgida ja kaalu langetada vuhkis, Pädaste ehk Pedeste pedecompoundis homoprallesid pidanud? Väga võimalik ju. Toomas-Hendriku homokalduvustest oleme kirjutanud ka siin blogis. Pädaste mõisahärra Martin Breuer ja tema armuke-toyboy, reformar Imre Sooäär on ju Toomas-Hendriku isiklikud sõbrad, nagu Sooäär on ka märkinud.

Et siis ühel sooja ja mahedal ööl jäi Tom veidi kauemaks Pädastesse ja Evka pahandas. Äsas Tomile piki pead, millega seletub muhk otsa ees, ning küünistas (või hammustas) kätt, millega seletuvad vatipadjake ning jood käel. Mitte viirus, vaid kaklus. Öölaulupeol oligi Tom natuke õnnetu olemisega. Või mis teie arvate? Sest ega õige see asi ei ole...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

inno võtab kõike enda järgi. tema sai naise käest tappa, järelikult saavad teised kah.
tema naine pettis teda, järelikult teised ka kõik sellised... jne.
te noored võiks oma elu elada ja teiste elude elamise ära jätta.
pealegi viiruseid ikka liigub. mis see august siia puutub? rotaviirus näiteks, liigub pidevalt ringi.

Irja ütles ...

MIS INNO? Mina, Irja, kirjutasin selle teksti, häh.