kolmapäev, 20. august 2008

Päris huvitav diskussioon veebis: eestlane vs venelane

Ma tõlkima ei hakkagi (nähtav juutjuubis):

- Самая тупой народ на свете это стадо грузинских баранов. Которых используют все кому не лень,а эти идиоты думают что они нужны кому0то только как пушечное мясо. Бараны блядь.

- Samaja typoi narod eto vo russian idiots.

- Зачем тогда твой вонючий английский рот пачкает наш прекрасный русский язык. Или английский недостаточно развит, чтобы красиво выразить экспрессивную фразу? Вы англичане жлобы и трусы. Вспомните, как вы воевали во время второй мировой!!!!

- i'm not english, i'm Estonian and i had no other option, than learn this stupid language at school.
And what thre f...g russia did before world war II you were bastards and you will be bastards.

- а что сделала Эстония? а?
ты сейчас живёшь только благодаря нам. если бы не мы, ходил бы сейчас со свастикой на руке и орал бы "Хайль Гитлер".
зачем только мы за вас воевали? уж лучше бы сдохли в концлагерях.

- bloody hell man, are you completely crazy.
You brought us freedom???????? WHAT?????
50 years YOU OCCUPIED  us

- да я знаю, что зря мы вам строили всё, тратили деньги на вашу сраную страну. зачем это надо было?
лучше бы вас сразу отдали Третьему Рейху.

- yeah, thats strange that with 17 years we escalated 20 times better than 50 years with russia.

- чё ты ко мне пристал? дрючь своего резинового Гитлера, пока не спустился!
я тебе и говорю, что да, зря вы вошли в состав СССР.
"пришли, разбили Немцев и ушли" - вот так должно было быть.
лучше бы вы сдохли от голода в руинах.

- gruzini shto tvoi sistry paimel ili tvaiu mat?
a medevedev mesto galustuka, derjit xui putina vortu !! Vot nastaiash ipazor, kogda u strani est takio "president".

- ubliudok i fashist ne gavkaii nikto tebe slova ne daval.

- fascist in my arse, and i don't have to ask permission from some sh...t like you, stupid russian cunt.

- Zdorovye liudi ne obrashaiut vnimania na pridurkov iz anglii i gruzii. Vidno u vas sovsem s mozgami ploho vremea vse rasstavit po svoim mestam i uj poveri u anglii i gruzii tam ne budet takoii vozmojnostii kakseiicaes gavkaiite gavkaiite. Rossia budet praviti mirom tak kak nado bez vas agressivnih nedoumkov.

- In 50 year, there is nothing changed in russia:
they still drink 2 l vodka every day, smoking bellamor kanal and eat neighbors dogs and horses.

- а в Эстонии всё также сосут, только теперь Американцам;)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Põle siin miskit imestada selliste kommide mõttelennu taseme ja harituse koha pealt.
Vaadake kui jubedad on poliitikute blogide postitused,nutt tuleb peale.Seppiku oma on täpselt vastav tema poksiringis üles taotud ajudele kohane,Evelyni oma samasugune sportlasele kohane, kidakeelne ja mitte kui midagi ütlev,haledalt püüab tõsta mingeid pseudo probleeme,tõsi Estonia koha pealt talle võib anda pronks medali,küllap talle anti kont hambu,et ta jääks vait ja asja lõpule ei viiks või üsna tõenäoline on,et massimõrva sooritanute otsad viivad tema erakonna sponsoriteni,eriti jube blogi on tolle jalgratase oma,ta vast räägib eesti keeles korra kuus.-neis blogides ei kommita ja postitusi on samuti maruharva,selge see,poliitikud sahkerdavad ja mahkerdavad panevad toime kuritegusid,sellepärast ei tahagi suhelda valijatega,jutu sees tulevad välja nende kuriteod,pole neil asjagi valijate probleemidest.
Mis siin imestada mil maailma kultuuri lagi on lastud väga madalale.Minu arust masside kultuuri mõjutatakse siiski holleywoodi filmidega ja muusika hittidega mis on kaasaegne neonatside propaganda.
Näiteks too film,nime täpselt ei mäleta"Do not mess with Zohan".
See on päris hea komöödia aga selles on poliitiliselt valesid momente.Esiteks filmis püütakse jätta muljet justkui palestiinlased on terroristid,korra kõlas läbi ka vastupidine arvamus aga seegi oli serveeritud sellisena,et justkui see on vale.Teiseks,propageeritakse pederastiat,kuis muidu võib aru saada sellest kui peategelane näitab teisele mehele oma genetaale ja veel pealekauba avalikus kohas.
Jube muusika hitt on too kus lauljanna laulab "I kissed girl,I like it..." Sedasi vaikselt samm sammu haaval püütaksegi mõjutada elanikke maailmas zombistumise teel.
Kontroll maailmas toimuva üle on juba praegu totaalne.Iga inimene on juba nüüd varustatud KIIBIGA ja selleks on MOBIILTELEFON.
Mul nii hea meel,et Big brother annab märku endast mulle alati mil kommin,küll vastu kommidega küll mobiili kaudu.Ma olen meelitatud tähelepanust,mul peaasi,et nood mõtleksid minu peale,sellisel viisil ma ajan oma nähtamatud niidid nende ajudesse ja siis varem või hiljem nad alluvad minu maailmale mis on hiina vana kõrgkultuuri ja meie maausuliste superkultuuri lähedane.
Hüüa,illuminaatide hüpiknukud ahju!

Anonüümne ütles ...

Kas panite tähele ühel päeval SM lakkas kommimast siin blogis ja päev kaks ilmus delfisse Harri Tiido,ta hakkas seal oma arvamust peale suruma igale kommijale,siis "Vargad Ahju!" käratas ta peale ja Delfi eeter temast on jälle puhas ja vaba.
Ma ei saa öelda,et SM-i kommid siin olid teab mis halvad aga minu meelest nood ikke olid sellised kuidagi ametlikku laadi kaitstes riigivõimude seisukohti,ega see paha pole mil riigivõimud kasvõi sellisel teel annavad märku oma arusaamistest ja soovidest,suhtlemine viib mõistmisele ja selgusele,ning toob parima võidule.
Hüüa,illuminaatide hüpiknukud ahju!

Anonüümne ütles ...

SM kommenteerib ikka edasi, lihtsalt oma pärisnime all ;)