reede, 22. august 2008

Tuli üks vihje Margus Malmi kohta

Tuli huvitav vihje Margus Malmi kohta:

Tere
Teatavasti tegutseb internetis aadressil www.foorum69.org foorum, kus mehed pajatavad oma lõbumajakäikudest. Sagedaseks külastajaks on seal härrasmees nimega margusm (114 postitust). Usaldusväärsetest allikatest on ilmnenud, et tegemist on operaator Margus Malmiga. Igatahes (kui postitusi lugeda) on suurenenud sugutungiga isendiga tegemist küll.


Margus Malm näeb välja seesugune:


Kuuldavasti elab temagi naisega koos, aga talle meeldib naisi kõrvalt panna.

Ja kui uurisin siis seda täiskasvanute portaali, kus Margus Malm justkui sõna võtab (seal tuli end kõigepealt registreerida, aga see pole keeruline), siis avanes seal päris huvitav pilt. Näiteks Marguselt viimasel ajal seesugused sissekanded:



Ehk teksti kujul:
Kuna nimedega oli niigi suur segadus ja see vajas kontrollimist, siis helistades Liza, 18a, numbrile, kutsuti taas Tartu mnteele. Olles tutvunud eelnevate postitustega, siis ukse avajas tundsin ära (põhiliselt suurte tisside järgi) hoopis vist selle "praktikandi", kellest siin eelnevalt on juttu olnud. Pärast duši all käimist, paluti heita selili, tõmmati riistale kumm otsa ja asuti hõõruma. Püüdsin nagu tavaliselt, hakata sõrmi vahesse ajama aga need lükati kiire liigutusega eemale. Valisin siis tisside lakkumise tee ja see hakkas tüdrukule pikapeale meeldima. Seni kuni ta suhu võttis, pidasin endaga aru, et kas kepin teda kiirete liigutustega või aeglaselt ja otsustasin viimase kasuks, mis osutus ka nagu veidi hiljem selgus, õigeks! Ja vähe sellest - mingi aja möödudes, tõmbasin riista välja ja keerasin ennast tüdruku peal teistpidi ja andsin aeglaselt suhu. Mul aga avanes võimalus asetada lõug raseeritud tuti peale ja mõelda hoopis muudest asjadest. Edasi võttis tüdruk oma juukseid hoidva kummi ära ja keeras riista hellalt juuste sisse... Natukese aja pärast keppisin edasi, tüdruk oli higiseks läinud, tõugete ajal niutsus ja lasi õrnalt küüntega üle selja. Järeldasin - meeldib! Pärast väikest puhkepausi ja arutlust teemal, kas Ansip on hea peaminister või on tema töös siiski mõningaid vajakajäämisi ja kui suureks kasvab meie vabariigis töötuse% majandusaasta lõpuks, hakkas ta jälle suhuvõtma. No ja siis tegime veel ühe väga tõsise kepiroundi. Edasi duši alla, siis tehti kalli-kalli, põsemusi ja kutsuti kunagi tagasi! Hind 800.- ja väga mõnus oli.

Siis selline (Niidi tänava massaažidaamide kohta;
ja paistab, et Margus on tõesti päris proff prostituutide alal, vot teda peaks sotsiaalteadlased küsitlema, ta on lausa elav entsüklopeedia!!!):Üks nendest, see "hobuse" näoga on selle tegevusala veteran ca 3a tagasi Imanta tnvalt. Seal nad töötasid paaris ühe tõelise 120kgsega, kes õnneks oli spetsialiseerunud tavaliselt suhuvõtmisele aga kõiges muus oli pilt väga ebaesteetiline. Aga Niidi tn on tal paariliseks, eriti kui riided seljas, üks esmapilgul päris normaalse väljanägemisega klienditeenindaja. Massaaži alustamisel olin õnneks kõhuli asendis ja ei pidanud vajalikuks pilku peale viskata, pärast selgus, et rippuv kõht jm tselluliiit on kole vaadata. Ja see odava lõhnaõli jube lõhn on kohutav ja matab hingamist. Samas tissid on näppimisväärt! Edasi soovisin, et nad ka end paljaks võtaks ja massaaž võis alata. Põhiliselt teostati seda riistale ja kottidele. Järgnevalt keerasin end selili ja lükkasin mõlemale sõrmed v. vahesse. No sellist paaris oigamist ja dubleeritud märga v.vahet pole tükil ajal kogenud, päris huvitav oli. Edasi hakkasid nad aga üksteist näost näkku keelega lakkuma ja mulle meenus millegipärast ajusaagimi videoklipp ja kohe läks ka pauk lahti, st. õnnestus tabada mõlemat teenindajat korraga. Pesemistingimused on head, muidu on korter räpane ja koristamata. Paarism. hind kokku 800.- kuna rohkem ei olnud kaasas. Ja rohkem sinna asja pole.

Siis säärane (Julia, 28 kohta):
Eilsel turunduskoosolekul jäi mingi tibi tisside vahele pilk pidama ja tundsin sisemist vajadust end rahuldada. Otsustasin endale organiseerida nii-öelda pimekohtingu, st. võtsin voodi.commist huupi telef nri ja helistasin. Kähisev naishääl kutsus ca poole tunni pärast Maneeži tnvale. Olingi õigel ajal ukse taga, mille avas punaka peaga ja millegipärast punetava näoga (vist kannatab kõrgvererõhutõve all), keskmist kasvu ca 25a devotška. Kuna tema kehahoiak oli selline, rinnad ees ja taguots veidi punnis, siis see eeldas ka peaaegu ideaalset keppimise asendit, hiljem selgus, et nii oligi. Paigutasin selle külastuse kokkuvõtte siia sellepärast, et ta pidevalt vabandas, et Juliat täna pole ja et tema asendab. Veel tegi rõõmu, et mind teietati - st. klient on kuningas! Edasi juhatati mind pesema, väiksesse vannituppa, kuhu oli paigutatud dušikabiin. Siinkohal kõikidele huvilistele hoiatuseks, et see dkabiin EI OLE KINNITATUD PÕRANDA KÜLGE! ja sisenemisel, seal sees olemisel ja ka väljumisel tuleb olla eriti ettevaatlik, et mitte koos krempliga külili vajuda. Edasi rätik ümber, suundusin otse voodisse, heitsin selili ja teenindaja hakkas ilma sõnagi lausumata isukalt ja sügavalt suhu võtma. Edasi keeras ta ennast selili, asetasin ta pea jalgade vahele ja lasin sama tegevust aga aeglasemalt korrata. Järgnevalt ajas teenindaja jalad laiali ja mida ma varemalt polnud näinud, tõmbas oma kätega v..vahe laiaks - iseenesest päris huvitav vaatepilt! Asetasin riista sisse ja hakkasin pumpama. Tänu koosolekul nähtud turundusassistendi tissidele oli kepinälg nii suur, et keppisin ca 10-15 min järjest (seinakell on voodi otsas), vahepeal aeglaselt, siis jälle kiiremini. Ajaliselt kusagil poole pealt tõstsin ta jalad endale õlgade peale ja niimoodi keppides oli eriti hea tunne. Igatahes hääle järgi otsustades sai ka teenindaja oma paugu lahti, sest läks üleni higiseks, hakkas häälitsema ja tõmbas mind kätega enda vastu. Isegi pärast aktiivkepi lõppu jõnksutas ta ennast veel edasi aga minu varud olid selleks korraks ammendunud.
Kuna erilist jututuju polnud kellelgi, siis veel kõikuva duši alt läbi ja tagasi büroosse.
Kokkuvõttes - korter näeb muidugi kohutav välja (kogu sisu tuleks läbi akna konteinerisse visata) ja selles voodis elab kindlasti mitu miljonit tolmulesta ja nende muudest liikidest sõpra aga kepinäljas ei tule see meeldegi.
BJ-5
F-5
Hind 600.-

Siis selline (Punane 21 ja Ireni kohta):
Kunagi sügisel soovis see tädi, et keegi võiks sõbra ka kaasa võtta, et tema tahaks kahte riista korraga sisse saada jms. Pole sinna aadressile enam sattunud aga minejatele ja huvilistele soovitan paar pudelit mingit jõujooki kaasa küll võtta nagu Tartu rattamaratonile minnes või midagi sellist. Igatahes jõudu!

Siis seeesugune (
Natali - 5052048 kohta):
Just tahtsin samale faktile tähelepanu juhtida, et nimedega vist väike segadus ja Karmeniga suhtlemise ajalist graafikut ei tahaks miljonite tänulike lugejate silmapaaride alla ka tuua. Minge vastuvõtule ja andke endast parim! Osalege esitletaval pesušõul, jälgige kohapealseid arenguid ja vbolla sündmused tulevad ise teie juurde!

Siis säärane (
Jana 37 - 5580926 kohta):
Mõistlik oleks see klienditeenindaja tõsta Juhkentali 23ga kokku, kus ta põhitööajaga administreerib ja teenindab. Paar aastat tagasi reklaamis ta mulle välja 19a Katja, kes küll nüüdseks on kolinud Saksamaale. See Katja oli muidugi tõeline kompu ja veidi hiljem selgus, et tema ema on Alina, kes oli üks Imanta tn kandev jõud ja tulihingeline anaali austaja. Nagu parimates Mehhiko seebiseriaalides juhtus ükskord nii, et tütar Katja lebas toas voodis ja ema Alina ootas mind köögi laual, hea seegi, et vannituba jäi täpselt tee peale. Sellest Janast veel niipalju, et tal on jah rumal komme kohe esikus käega läbi pükste riista kobada ja pärast ilma kummita suhu võtta ja veel ilma kummita keppida jms. Nüüd see tõmmu noor peaks olema Jana poolt imporditud päikeselisest Moldaaviast aga seda peaks keegi huviline täpsustama - Euroopa ju ühineb!

Siis selline (
Spordi 18_ Karmen - 53648608 kohta):
Karmen elab hästi ja sadulasse panna ei lase. Pealegi on tegemist ju bodymassaaži teenusega.

Siis niisugune (
Inna 20 kohta):
No eelnevale postitusele ei ole kohe mitte midagi lisada, täiesti kattub minu arvamusega, kui ainult mõned faktid üle kommenteerida. Seda korterit rendib Snežanna ja see Inna on tema nö. kaasüüriline. Mainitud Jaanat ja närviliselt käituvat Eevit ei ole ma seal üldse kohanud. Mingi kuu aega tagasi külastasin ja võtsin "täislahenduse", st. Snežanna ja Inna paaris, mida kohalikus meedias reklaamiti lesbošõuna. Tegelikult oli seda täitsa huvitav jälgida, sest porgandpaljaid, päris ilusaid ja üksteist hõõruvaid naisi ei näe ju live esituses igapäev! Igatahes emmi ülemini ots hakkas kipitama ja veidi aja pärast suunasin Snežana suu seda kipitamist likvideerima, oma sõrmed aga läksid kuidagi iseenesest nende mõlemate jalgevahesse. Edasi istus nagu tavaliselt, Sneža emmi otsa ja hakkas ratsutama. Mõtlesin juba, et kuidas ma ta sealt viisakalt ära saan, et Innaga tegeleda aga ta ise tõusis ja edasi alustas Inna suhuvõtmist. Siis võtsime koerapoosi ja läks andmiseks, päris mitu minutit õnnestus vastu pidada ja koos peeglisse vaadata. Sneža samal ajal lamas meie all seliliasendis ja vist lakkus mune, täpselt ei mäleta... Kokkuvõttes - oli tore pärastlõuna! Kellel huvi tärkas, võiks ära külastada, sest rendileping on augustini ja asukoht on külastamise suhtes ju väga hea, kesklinn ikkagi. Ahjaa, paarisseansi hind - 1500.

Siis säärane (
eevi ja snezana - 55555231 kohta):
Kuna Snežanna selline mahestiil on mulle alati meeldinud, siis ühel küllalt varajasel hommikupoolikul käisin teda külastamas. Tema puhul on tegemist nii vana teenusepakkujaga, et häälitsemisest, duši korrasolekust ja puhastest voodilinadest oleks siinkohal nõme pikemalt peatuda. Toimingu juures oli kõik nii nagu tavaliselt, st. kõhuli olles õrn silitamine rindadega, edasi selili ja suuga kumm peale ja seljaga minu poole olles pulga otsa istumine ja õõtsutamine. Igatahes võtsin tahtejõu kokku ja hoidsin pauku tagasi, seda plaani ellu viies õnnestus teda ca 15 ka küljeli ja peal olles saagida. Samal ajal juurdlesin huvitavale aspektile, mis on hoopis see, et korraks sõrmede peal arvutades tulin järeldusele, et ta on juba 40a vana aga reklaamib end endiselt 28a vanusena! Selle kohta võiks küsida - kaua võib?

Ja selline (
Liza 36 kohta):
Mul on selle Kurtna risti piirkonnaga väga negatiivne kogemus. Möödunud kevadel sattusin Pärnu mnt lillepoodi ja lillemüüjaga suheldes käis pilgus ja ..... mingi lisavõnge läbi. Pakkusin talle võimaluse külastada koos mingit hulgiladu ja tema oli kohe nõus kaasa tulema. No Kosmose juures olid mõlemate käed juba sügaval üksteise pükstes...
Ja Järve Neste juures tahtis hakata imema aga keset päeva ja kui liinibuss kõrval seisab on see väga avalik tegevus, mille eest vist isegi võib karistada? Aga selle eest, jõudes Rapla mnt oli see protsess veel mõnusam ja nii jõudsingi Kurtna risti. Sealt keerasin paremale metsavaheteele ja sealt vasakule, kaht nö rööbast pidi kuskile kahe kuuse vahele. Edasi, olles lillemüüjat eest ja tagant küllaldaselt pannud, alustasin tagasisõitu linnapoole. Teades, et A6 puudub maastikusuutlikkus kui selline ja ringi polnud kah võimalik keerata, kuna puud olid ümberringi, liikusin tagurpidi ca 100 suure tee poole ja siis mingil hetkel, vajus auto libeda savi tõttu poolviltu kraavi... Edasi otsisin ümberkaudsetest taludest traktorit, mille ka leidsin ja mis auto kraavist välja tõmbas, kusjuures vedas, et tagumist pamprit küljest ära ei tõmmanud. Lillemüüja viisin Järvele taksopeatusse ja rohkem ma teda näinud ei ole. Ise olen vältinud võimalusel Rapla mntd ja eriti Kurtna risti...

Ja säärane (
Veerenni kohta):
Krt nüüd meenus - see on ju see eelnevalt Lastekodu tn teenust pakkunud mutt! See ahelsuitsetamisest kärisev hääl, blondeeritud juuksed, keha jms. olid vägagi tuttavad, kui kunagi vist 3a. tagasi külastasin, mil ta pakkus nn. rootsi massaaži (naerukoht). Point oli selles, et kõigepealt määris õliga kokku ja siis suunas vibraatori sulle soovi korral kannikate vahele. Kuna mina sellist teenuseliiki ei soovinud, siis lasin tal näidata, kuidas ta enda peal oskab vibraatorit kasutada... Selline tasuta kursus või midagi.
Aga minetti teeb kummiga.

Ja seesugune (
katariina kohta):
Olen donpedrosoga sama meelt. Jättis abitu mulje ja oligi abitu. Eks vist sellepärast ähkima hakkabki, et alles algaja või midagi sellist. Lisaks küsis teenindaja üle hulga aja raha ette, kusjuures kunagi ei tea, et satud sellise koba muti otsa. Ukse peale tuli seksikas pesus ja sukad jättis jalga. Need jubedad pornofilmi platvormkingad palusin küll ära võtta. Kummi peale panek oli väga saamatu ja tegi haiget, pärast koerapoosi lidus duši alla ja kummi ära ei võtnud. Seda koerapoosi rakendasin sellepärast, et mulle ei meeldi terava ninakujuga naised ja tema puhul veel midagi, mis hetkel ei meenu. Lõbusa vahepalana pakkus ta ootamatult välja soovi korral v-u lakkuda, millest viisakalt loobusin. Dušš töötas normaalselt ja trotsi pärast kulutasin ära kogu šampooni, nii et vabandan järgmise kliendi ees, kel väljakujunenud pesemisharjumus. Koridoris ära minnes küsis veel, et kas mina olen Uku?! Kuna mina ei ole Uku, siis õige Uku võiks seal ära käija - teda oodatakse... Kokkuvõttes oli väga halb külastus ja rahast (600.-) ka kahju. Oleks pärast tänaval juhuslikult Snežana või Jane vastu tulnud, oleks hetke meeleolus neile niisama raha andnud, vastutulemise pärast.

Ja selline (Svetik 5091954 kohta):
Peab ikka väga kiire päevakava ja kõrgsurve olema või pimedate ühingust, et sellise raha eest konkreetselt tahtmine seda tädi panna. Sama raha eest saab näiteks väga normaalseid klienditeenindajaid, kasvõi paarikaupa jms.

Ning see (
Jane Tartust kohta):
Polnud ammu Tartus käinud aga nüüd sai kohe mitu asja korda aetud. Kohtumine toimus ühes äärelinna hotellis, mille ta ise broneeris. Pärast duši all käimist ootas juba pesuväel voodis ja tundus, et olin tol päeval vist esimene klient. Peab tunnistama, et temapoolne musitamine - kallistamine oli meeldivalt aktiivne, lõhnas hästi ja taustaks mängis läpakast kostuv musa. Liigutused aeglased ja läbimõeldud. Rinnad mõnusa suurusega ja nibud läksid päris kirssideks ... Suhuvõtmine oli väga professionaalne, ei mingit emmiga rapsimist ega sikutamist ja nii sügavale pole ka ammu võetud. Panna võis igast asendist ja mitu korda nagu multiviisa kasutamine välisriiki külastades. Ainuke, mis vbolla häiris oli see, et riista ei saanud sisse toppida nagu näit Princessa, Ira või Katja puhul, vaid see kuidagi leidis ise õige ava ülesse. Üldmulje siiski v hea ja hindele 5. Hind 1500.- läks asja ette ja võib huvilistele soovitada. Kes autoroolis ei viitsi pingutada, siis Edelaraudtee olla miski uue (kiire) liini avanud?!

Ja see (Stella, 35 a. kohta):
Vana tõde, et üks foto ütleb rohkem, kui sada sõna. See ongi ju V.- Ameerika nn. Pipi Pikksukk! Ja mis krdi 35a - see mutt on kõvasti üle 55 kui mitte rohkem. Sama lugu on Sneza vanusega, kes juba üle 5a. on endiselt 28 aastane. Ja nagu Polt eelnevalt märkis, siis sellise hea ja tihke nussi pärast tasub Stellat kindlasti külastada. Nägu ei pea ju vahtima.

Uuhhhhh! Ja neid kommentaare on seal kokku 114.

Üks esimesi marguse postitusi oli selline (Lauteri 8 kohta):
Külastatud kohta möödunud neljapäeval. Ukse avas Ilona nimeline, väljanägemiselt selline blondeeritud poolraskekaallane. Korter muidu puhas aga külm kui garaazis ja kõik toimingud väga tavalised. Algul imes ja lõppfaasis ronis istuli otsa, kõht kukkus mulle peale ning hakkasin mõttes meie kaaluvahet peast ruttu arvutama, millest tulenevalt pääsesin nähtvasti ilma käe- ja puusaluu lahtise murruta. Aga kõigile ülekaaluliste ja "välitingimuste" sõpradele soovitan kindlasti proovida ning ühtlasi villased sokid jalga jätta!
Taksojuhtidele seal meeldiks.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

päris lahe lugemine, kuid nüüd vaatan mehi tükk aega teise pilguga.Igatahes mitte eriti hea, kerge tülgastusega võib öelda.

Anonüümne ütles ...

Kuule, Innokene, kuidas lähevad operaatoriametiga - operaator see "Ingridi magataja" Margus Malm sinu jutu järgi ju on - kokku tema kasutatud väljendid "pärast turunduskoosolekut" ja "läksin büroosse tagasi"? Ehk mis puutuvad operaatorisse turundus ja büroo? Äkki võiks kõva kepivenna margusm nime taga peituda hoopis nt Margus Murakas? Margus Mumm? Margus Munn? margus mõhk? Kust võtad, et just Margus Malm? Seleta lollikestele!

Inno ütles ...

Margus Malmil on lisaks operaatoritööle TV3s oma produktsioonifirma NBN:
http://www.nbn.ee/new/page.php?artID=3

Malm on seal lausa tegevprodutsent. Kes istub arvatavalt ka büroos, ja viib läbi turunduskoosolekuid.

Sedapsi siis.

Anonüümne ütles ...

Tüüpiline Marguse jutt.