reede, 5. september 2008

Tsitaate Toomas Verrevilt


Toomas Verrev (paremal), väljavõte Kris Moori veebist.

Mõned tsitaadid Toomas Verrevilt:

Ma tean väga hästi, mis tunne on rinnaka kaunitariga purjetada seltskonda, kadestavate meesterahvaste pilkude alla. See tõstab ego päris kõvasti...- Artiklist NaisteMaailmas.

...olen enam kui veendunud, et lapse saamine nii-öelda loomulikul moel on suurim rõõm, mis ühel naisel võib olla.- Teisest artiklist NaisteMaailmas.

Irja ütles seepeale: tavaline Eesti kodusiga.

Mina ütleks: see mees mõtleb nagu Murutar.

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mh, kas Irjal on rind väike või?
Ja lapsesaamise tsitaadis pole midagi valet, irja enda arusaam elust on kreenis.

Anonüümne ütles ...

lugesin just läbi Murutari loo ja tahaks küsida, mis tema mõtteviisis vale tundub?

Anonüümne ütles ...

Ma saan tupekrambi ainuüksi mõttes Toomas Verrevile :)

Anonüümne ütles ...

Noh, Murutar on rohkem mees kui sina, inno. Nii et vaata ja õpi nii temalt kui Toomas Verrevilt. Kuigi väga suurt õpivõimet teie puhul ei tähelda.

Anonüümne ütles ...

Et Irja siis tugevalt surrogaatemade leeris? Samas kui on teada, et enda keha ei vea välja, aga last tahaks...

Ei kiirusta hukka mõistma.

Naised ongi tundeinimesed. Ise ei saa - siis tuli peale!

Anonüümne ütles ...

ma tean Verrevit veel Peda ajast, oli suht värvikas kuju, sest ajas end ligi igale modelli mõõtu tibile, erilist edu tal nagu ei märganud.

Anonüümne ütles ...

ta on gey

Inno ütles ...

Mis Irja siia puutub? Ja mis see Murutari lugu siia puutub? Ta on kirjutanud sadu lugusid.
Ja ma ei kahtle selles, et Murutar on mees, või mis mees, pigem mingi loom. Teda võiks teadlased lähemalt uurida. Ja eks loomadelt ole ikka ühte koma teist õppida, aga see pole ilmselt hädavajalik alati inimesel. Ma võin ka oma kutsa võtta nö eeskujuks, selleks pole Murutari ehk vajagi.

Anonüümne ütles ...

murutarisse võib suhtuda nii või naa, aga üks on kindel - tema rõõmuga sünnitatud lapsed hakkavad piltlikult öeldes pensioniraha teenima ka ahtrale Irjale. Egas Ameerika onu (või täda, kumb ta nüüd oligi)papp igavesti ikka vastu ei löö.

Inno ütles ...

Aga miks peaks Murutari lapsed ELi ühte närusemasse osariiki, Eestisse jääma, siin virelema, Irjale või kellele iganes pensioni teenima? Eesti omariiklus on nagunii maha müüdud, EL on suur ja lai, ja suuremas osas sissetulekud sama töö eest mitu korda suuremad. Ning muud garantiid ka paremad.

Ja miks peaks mina Irjaga just Eestisse jääma? Kus maksud kõrged ja korruptiivne võimuladvik loobib kaikaid ettevõtjate kodaratesse ning naisi, kes pole 25selt teinud 5 last, kutsutakse ahtrateks. Me võime ju Murutari lastele teha selle teene ja mitte neid Eestis koormata.

Ei maksa arvata, et Eesti on maailma naba.

Anonüümne ütles ...

oot, see korruptiivne võimuladvik pole veel senini kaikaid ettevõtja kodaraisse loopinud, küll aga tahab seda teha teie uus kesk-koostööpartei. Ja ega neid üle 25-seid naisi nüüd ahtrateks ei taha küll keegi kutsuda, see on ikka hull liialdus. too lastetusmaks on lihtsalt uus ideefixa, millega püütakse põhjendada pensionidetõusu, mis on tegelikult AINUKE riigi kulude tõus. kui ei usu, siis lugege riigieelarve projekti - kõige suurem kuluallikas on pensionide tõus! ja tegelikult tulebki meie majandusmudelis väga kiirelt seesama probleem, mis juba 10 aastat tagasi tõstatus nt. Kanadas - riik ei suuda maksta välja pensione, sest inimesed elavad liiga kaua!

Irja ütles ...

Mina arvan, et lapse saamine või mittesaamine on iga naise asi ja siin pole teistel midagi kobiseda. Eriti veel meestel, kes ise ei sünnita.

Kui tahan, siis sünnitan, ja kui ei taha, siis ei sünnita. Iisi. Ei ole ma öelnud, et lapsi tahan, ega ole ka öelnud, et ei taha. Mõtlen veel. Kui ei saa, nõu biig diil. Elus on ka muid asju peale laste.

Anonüümne ütles ...

jah, on küll - istutad aia, kirjutad raamatu või kasvatad üles lapse - valik on iga ühe oma teha. Kes on seksikaks sündinud - jääb selleks elu lõpuni, ka siis kui lapsesaamise iga möödas.

Inno ütles ...

Aga miks need ettevõtjad siis kiunuvad? Ja mida see Kesk siis niiväga on korda saatnud?

Mu arust tümitatakse Keski alusetult, sest ikka on nii, olnud juba aastaid, et valid Reformi, saad Keski, valid IRLi, saad Keski. Parem siis juba kohe Kesk valida. Vähemasti läbipaistvam. Ja saab hakata sinna kõrvale midagi tekitama.

Ja ma kordan veel, ELi kontekstis mõjub Savisaare tümitamine ja vene hirmu kultiveerimine koomiliselt. Et kogu EL on nagu Savisaar siis, kes suhtub liiga leebelt Venemaasse. Aga mille kuradi pärast oli vaja siis selle ELiga liituda nii ruttu?! Oli ju teada ELi suhtumine Venemaasse. Mida siis sinna otsiti. Ja see on naiivsuse tipp, mis praegu toimub, et Eesti & Co hakkab ELile mõistust pähe panema. Sellega mängitakse end veel rohkem kotti. Muidugi eesti rahvast aitab see üles kütta, nagu teismelisi enne rock-kontserti, sisepoliitiliselt populistlikke plusspunkte teenida. Natsionalism on verd ihkavatele rahvamassidele alati hästi peele läinud. Aga ELi tasemel viib see lõpuks olukorrani, kus Eesti arvamusega ei arvesta lõpuks enam mitte keegi. Ja ei tahagi arvestada. Sest tüli norida oskab igaüks, aga kriisiolukordi lahenedada suudavad vähesed.

Aeg on mõtlema hakata nagu eurooplased, mitte kui väiklane ja õnnetu orjarahvas.

Anonüümne ütles ...

to 20:49:

Aga oled sa kindel, et Inno ja Irja ei ole lisaks kulutamisele oma pappi ka sedavõrd piisavalt ja targalt investeerinud, et nad tõepoolest ei pea enam elu lõpuni tööd tegema? Ise loodan küll südamest, et see nii on, see oleks tore ninanips kõikidele nendele proledele, kes saades ootamatult suure papi omanikuks, lööksid selle lihtsalt laiaks ja pärast seda rügaks jälle sama targalt tööd edasi. Loodan väga, et Inno ja Irja on piisavalt targad ja ettenägelikud ning seda kahjurõõmu neile ei kingi :)

Anonüümne ütles ...

On näha, et sa ei ole ise ettevõtja olnud. Keski maksupoliitika on kardinaalselt erinev reformi omast, kogu reformi maailmavaade on ettevõtjakeskne.