esmaspäev, 24. november 2008

Aidake mõelda, kes võiksid seksida rahva ees järgmisel Sexpeditsioonil!

Et järgmine Sexpeditsioon poleks nii igav kui seekordne, siis armsad kohvikulised (puritaanidel palun istuda teise lauda!), aidake mõeda, kes tuntud paaridest võiks sellisel vaffal üritusel raffa ees seksida. Panime üles küsitluse, aga tehke omapoolseid ettepanekuid, sest teine voor tuleb veel.

6 kommentaari:

margo ütles ...

Lihtsalt puhtast uudishimust küsin, et miks ma ei leia I&I-d sealt nimekirjast?

Anonüümne ütles ...

Kui meil juba igasugused fiktsionaalsed tegelased on, siis miks mitte panna omavahel seksima ka igasugused jumalad kreeka jt mütoloogiatest? Minu seisukoht on, et kui inimkond juba on võimeline igasuguseid jumalaid välja mõtlema, siis miks mitte kujutada neid samu jumalaid ette ka seksimas?

Irja ütles ...

Ohh, me nii tagasihoidlikud :)

Anonüümne ütles ...

pakun välja paarid
klenski-liim
böhm-lebedev
ja grupika teevad uue põlvkonna loodearmee-st.need 3 tola kes autonoomiat tahavad teha-2 vana interrinde taati pedekat+autistist õpiraskustega nolk.

loe liskas-
http://www.ekspress.ee/2008/11/20/eesti-uudised/5445-pronksioo-toetaja-nouab-eesti-tykeldamist


lisaks veel villu pärnaga blond parrukas peas,mängib taisit.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

1.Lang ja pääminister.
2.Savisaar ja Seppik.
3.Ilves ja Padar
jne.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Jüri Pihl ja Apananski...
Mind paneb ikka imestama,et kas siis ei leidunud ilusaid mehi sinna lavale...mikspärast seal taidles keegi ilusa lihasejooksuga aga inetute mõtetega,seega inetu inimene!!
Mis teeb inimese ilusaks? Tema silmavaade,tema mõtted,eks ju.
Kui sulle vaatab otsa keegi sellise mõrvari pilguga,sellise võika pilguga kus pole sees elusädet ega rõõmu ega armastust siis olgu kui tahes ilus ta keha või managu ta oma lõusta ette kuitahes ilusa naeratuse-see tüüp on ikka inetu.
Mul ajas iiveldama see röövli lõust.
Muidu paistis olevat ilus ettevõtmine ja loodan,et see röövli pilguga atleet,ta pilk oli ikka selline võigas,et ma kahtlustan tema on vast üks nendest kes tappis Statoili maaletoonud eestlased,muudab oma mõtteid ja asub paranemise teele...