pühapäev, 23. november 2008

Pildikesi õhtusest Rakverest







Kogu slaidigaleriid vaata siit:
http://gallery.me.com/innott#100334

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, kohvik on armas. Need kellele pigem õlut meeldib juua, lähevad niikuinii pubisse. ;-)

Anonüümne ütles ...

Toreda asjaga olete hakkama saanud! Endise rakverlasena tunnen meeldivat nostalgiat neid slaide vaadates ja üldse olete tublid, et saatsite kuradile need jobud Tartu linnavalitsusest ja kolisite Irja kodulinna. Loodan neti kohvikust uusi uudiseid oma sünnilinnast ja Teie aktiivset osalust linnaelus. ( varsti ju ka valimised )Selleks aga jõudu ja tahtmist!

Irja ütles ...

Tänud, oleme Rakveresse armunud ning loodame siin suuri tegusid korda saata :). Otse loomulikult kavatseme kajastada ka kohalikke sündmusi.

Anonüümne ütles ...

Mul on jällegi kahju, et see fotoseeria ei ole lumisest Tartust. Muidugi, on ka teisi, kes Tartu vaimu edasi anda oskavad, kuid teie omal ajal ilmunud fotoseeriad olid kuidagi erilised. Mõelda vaid, milline romantika oleks olnud istuda täna õhtul reaalses Inno ja Irja kohvikus Võru tänaval. Igal juhul soovin reformierakondlikule linnavalitsusele kõrgelt kukkumist järgmistel valimistel.

Irja ütles ...

Ehk teeme Tartussegi midagi, kui Reformierakond seal enam võimul pole? Oleme Innoga sellest rääkinud ja on üsna tõenäoline, et meid saab siis Tartus jälle palju tihemini näha. Loodame parimat, sõbrad.

Anonüümne ütles ...

..Yeah..Te ikka oskate..:)
..kümmekond aastat tagasi sai Rakvere lähistel õppides elu armastus leitud...ja esimesed ühised jalutuskäigud loomulikult Rakvere tänavail....kuigi hetkel suhe lahku kasvamas, on mälestused siiski ilusad..

P.S. nostalgia - vana Rakvere bussijaam ja turg...olid ajad.....