teisipäev, 16. detsember 2008

Hans H ründamise ainetel

Käisime Innoga täna Maksimarketis, ostsime avokaadosid ning katsusime etendada näitemängu Hans H Luige ründamise ainetel.

Mina olin Marek Võrk ja Inno oli Murtaz Tšetšija.

"Kuule, hõi, lähme paneme punapea põlema!" ütlesin mina, olles asetanud ostukorvi paar tühja klaaspudelit. Karupoeg Puhhi pildiga.

"Ei tea, kas maksab ikka," kostis Inno-Murtaz ning vahtis rahutult selja taha.

"Mis kused?" küsisin mina üleolevalt. "Oled mingi Luige nuhk vä?"

"E-ei ole," pobises Inno ning ta põlved vajusid longu. "A see Luik on päris mõjukas mees".

"Kuradi konn, raisk," ärplesin mina. "A vaata, et sa sest kellelegi ei iitsata".

Inno-Murtaz lubas olla vait kui haud, kummardas veel demonstratiivselt Meka poole, nagu ühele korralikule muslimile kohale. Aga homme läheb Inno-Murtaz menti ja ütleb, et mul olid ostukorvis tühjad klaaspudelid. Mõne kuu pärast mõtleb Inno-Murtaz ringi ja väidab, et need polnud mitte klaaspudelid, vaid mänguasjad. Ja et mendid panid tal senikaua näppe sahtli vahele, kuni ta minu vastu tunnistas. Ja seejärel mõtleb Inno-Murtaz jälle ringi ja ütleb, et tegelt ma ikkagi ründasin Luike, ja et ta teab täpselt, sest ma sain instruktsioonid posti teel. Ja et ta kartis vahepeal mu vastu tunnistada, sest ma käskisin talle vahepeal kolakat anda. Eriline konn.

Ma olen üsna kindel, et tuleb õigeksmõistev otsus. Mis sealt muud ikka tulla saab, kui on vaid ühe ebausaldusväärse tunnistaja ütlused. Ja ega te ometi arva, et Marek Võrk on nii loll, et ajab niisuguseid asju Prisma peremarketi puuviljaleti ääres. Pooltuttavaga, kelle nimi on Murtaz Tšetšija. Nädala nali, tõepoolest.

A kui ma vabaks saan, siis loodan, et Luik kutsub sauna. Minu ja Pauluse ja Araka ja Tuuksami ja Kristjuhani. Ma kuulsin, et prokurör, mis ta nimi oligi, Evestus, oli seal juba käinud. Meie tahame ka.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huvitav et see asi pole suudetud kahe aasta jooksul ära lahendada.Narkomaanist tunnistajat kes enda karistuse leevendamiseks teise kurjategija kohta tunnistusi annab ei saa tõesti tõsiselt võtta.

Anonüümne ütles ...

http://www.postimees.ee/?id=58824

http://www.postimees.ee/?id=47585