esmaspäev, 8. detsember 2008

Just ja Toptop teevad koostööd

Ilmselt on tähelepanelikumad lugejad juba aru saanud, et ajakiri Just ja uus tibiportaal Toptop teevad koostööd.

Näiteks tänane Just on avaldanud pildid restorani avamisest, millest ilmus möödunud nädalal fotoseeria Toptopis. Ja Justi omanikku Kruudat ning Toptopi vedurit Sõõrumaad on viimasel ajal tihti koos nähtud. Meie kohvikus on kommentaarides vihjatud, et Kruuda meediaäri on müügis. Kas ostja on Sõõrukas? Või hoopis keegi kolmas?

Samuti on Justis avaldatud pilt Toptopis töötavast homomehest Andri Maimetsast, koos teise tuntud homomehe Reno Hekkonensiga:


Tavaliselt ei eksponeeri väljaanne teise firma esindajat niisama heastpeast positiivses valguses, nagu ma tean oma kogemusest. Avaldatakse vaid kompramaati. Kui sedagi. Näiteks Ingrid Tähismaa lausa keelas Kroonikas Anu Saagimist kirjutamise ja tema piltide avaldamise, isegi temast rääkimise koosolekutel, kui Saagimist sai Justi peatoimetaja. Pilte ja jutte avaldavad väljaanded peamiselt vaid nö sõbralike, samasse gruppi kuuluvate ajakirjanike kohta.

Maimetsa kohta on kuulda olnud, et ta nö kehtestab end Toptopis järjest kõvemini. Nii et Ingridil on temaga kõvasti tegemist. Toptopi koosolekud pidi endast kujutama Tähismaa ja Maimetsa monolooge. Eks näis, kuhu see värgindus seal välja jõuab. Kroonika toimetus jooksis Tähismaa juhtimisel laiali, eks Toptopis hakkavad varsti samuti pead lendama. Kuuldavasti viskas Toptopi üks esimesi töötajaid Kadri Tulev lahkumisavalduse lauale juba enne, kui portaal ametlikult uksed avas.

Kommentaare ei ole: