pühapäev, 14. detsember 2008

Kohvik soovitab: Kadri Kiilase asjad veebis


Väljavõte Kadri Kiilase teemalisest veebist.

Meie kohvikus on olnud päris mitmel korral juttu Kadri Kiilasest, sellest noorest reformierakondlasest, kes saatis oma erakonnakaaslastele mõned äkilised kirjad ja kes siis selle eest väevõimuga hullumajja pandi. Nüüd on Kiilase asjad veebis olemas.

Päris huvitav juhtum iseenesest. Sundhospitaliseerimine toimus pärast seda, kui Kiilas oli kirjutanud Vanemuise kontserdimaja juhile Paavo Nõgesele, et ta tahab mehe ära süüa. Et see siis oli põhjus või nii. Ja taotluse väevõimuga hullarisse sulgemiseks esitas Kadri Kiilase ema Madli Vitismann.

Nii et olge ettevaatlikud, eriti ajakirjanikud, kes te palju igast kirju saadate. Ühel heal päeval võib hullariauto teie ukse taga peatuda ja teid kaasa viia. Nagu niuhti.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No jah,normaalsed inimesed pannakse hullumajja aga vaimuhaiged ministrid ja pederastia haiged jäetakse vabadusse.
No ise ju näete kui segast juttu räägivad ministrid ja president.Kuulutavad välja finantskriisi ja samas hakkavad andma laenu lätile....
Ei räägi ühtegi sõna selle kohta kuis terve maailm rikastub hiina,brasiilia,india ja aafrika arvelt-loe postituse "Millest äripäev ei kirjuta" kommentaaris olevat The Times artiklit selle kohta kuis Iirimaa rikastub hiina arvelt...Kuku raadio saates suur hiina 2008.08.28 on ju tõestatud kuis muuta meie kodumaa püstirikkaks aga sel teemal ei räägita enam...ministrid oma sõnavõttudega ajavad pööblit hulluks.
NIISAMA LIHTNE KUI ON ORGANISEERIDA RIKKUST ON LIHTNE ORGANISEERIDA VAESUST-ütles Delfi kommentaator Mull&Moll.
AJALISELT PIISAB KOLMEST PÄEVAST SELLEKS,ET TÕSTA EESTI ELATUSTASE ARENENUD EUROOPA RIIKIDEGA SAMALE TASEMELE,SEE SÕLTUB ÜHE VIP-I ALLKIRJAST-ütles Juku-Kalle Raid.
Mina,Pärisorjastamise ennetustöö,nõuan Kadri Kiilase hullumajast vabastamist.
Kreekas tapeti poiss ja kõik rahvas tuli tänavaile,pandi linn põlema-oleks tore kui me saaksime kasvõi Kadri hullarist välja...
Kadri Kiilase kaitseks käivad pühaku sõnad:
"Kui sa ei suuda palvetada sind ümbritseva kogukonna täieliku heaolu eest,milles Jumal elab,kuidas on sul siis võimalik kummardada nähtamatut Jumalat? Esimene asi,mida sa pead tegema,on kanda hoolt enda ümber elava kogukona hüvangu eest."
Sri Sathya Sai Baba
Summer Showers 1974,lk 218
Lugupidamisega,
Pärisorjastamise ennetustöö

Anonüümne ütles ...

lugesin läbi.jube hakkas.ma imestan miks seda seda kriminaalist venda puiatusse ei saadetud.see ju täitsa mõrvakatse.ja kuidas see vend seal ennast veel õigustas,sama moodi kui okupandid seda teevad.õudsalt kurb lugu.selge see et sellise terrori tõttu inimene lõpuks lolliks läheb.see vend ongi kurja juur,tulex paljastada.aga neid kirju olex raffas võind ikka huumoriga võtta.

Anonüümne ütles ...

kui see kadri praegu natuke imelik on, siis tõesti ei ole vaja selle üle imestada.
mind paneb hämmastama tema venna vastused ja enda õigustamine. selle tegelase tegemisi võiks ka natuke lähemalt uurida ma usun et tema töökaaslased või inimesed kellega ta kokku puutub vääriksid pisut valgustamist tema kangelastegudest.

Anonüümne ütles ...

Jah, lugu läks sügavalt hinge. Praeguse seisu eest peaksid täiel määral vastutama nii Kiilase ema (kui tütre vaimuhaiglasse sulgemise organiseerija ja varasemalt tema suhtes toimunud mõrvakatse varjaja), kui ka psühhopaadist vend (ilmselt veel palju haigem kui Kadri ise).
Kes see Mart Kiilas praegu ühiskonnas on ka? Tema praegused kolleegid ja partnerid peaksid küll nendest möödunud asjadest teadlikuks saama!

Anonüümne ütles ...

kallis inno, sulle teadmiseks, et paavo nõgene on vanemuise TEATRI direktor, kontserdimaja juhib kulvo tamra.