teisipäev, 16. detsember 2008

Liis Haaveli teema nüüd eraldi blogis


Liis Haavel.

Liis Haaveli teema on nüüd eraldi veebiküljel. Seal on põhjalik ülevaade selle kohta, kuidas tähtis Kuressaare reformierakondlane ja naistearst Varje Haavel kiusab süsteemselt taga oma tütart Liisi, tekitades viimasele tõsiseid hingepiinu.

Sisuliselt on tegemist juhtumiga, kus ema jälitab oma täiskasvanud tütart ja muudab tütre elu põrguks. Põhjuseks on kartus, et tütar avalikustab perekondliku pedofiiliaskandaali, kus Liisi isa, arst, haigladirektor ja tähtis Reformierakonna nina Hannes Haavel ahistas seksuaalselt oma alaealist last.

Selleks on vaja emal Liis avalikkuse silmis iga hinna eest halba valgusse seada ja see on tal ka õnnestunud. Iga viimnegi kui Liisi tegevus ja samm on avalikkuse ette kistud. Varje Haavel on ise öelnud, et tema eesmärk on hävitada Liisi kooselu abikaasaga ja Liis koju tagasi tuua.

Ajakirjandus on olnud Liisi ema, Kuressaare mõjuka tegelase Varje Haaveli poolel, aidates kaasa tütre elu hävitamisele. Ent Liis on survele vapralt vastu pidanud.

Varje Haavel näeb välja selline:

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas see tõesti on mingit liiki "emaarmastus?", kaitsta oma lapsi, neile hoopis kurja tehes?
Kogu see Kiilase juhtum ja Haavel nüüd veel takkapihta.
Ma usun, et selliseid inimesi on olemas, kuid et nad käituvad kui emad oma laste suhtes tõeliste monstrumitena....ei inimese , veel enam emana.
Kõlab julmana, kuid paljud sellised inimesed poleks tohtinud üldse lapsi saada. Poleks neid traumeeritud tütreid ega poegi, kes oma vanematele pinnuks silmas!

Anonüümne ütles ...

kust te võtate selle info? ?
miks liis ise sellest midagi pole rääkinud?

Inno ütles ...

Aga keegi pole Liisi käest küsinud. Ta räägiks heameelega.