esmaspäev, 22. detsember 2008

Millega tegeleb Tsahkerdaja?


Anders (nimi olevat selline perekonnaseisuametniku näpuka tõttu, vanemate soov oli panna Andres) Tsahkna, kes tuntakse ka kui Tsahkerdajat, väljavõte Ekspressi veebist.

Mõned aastad tagasi lõi poliitikaelus laineid reformierakondlane Anders Tsahkna, mäletete, see kes vahetas naisi käevangus nagu oma sokke, küll oli seal mulatt näitsik, küll blond kaunitar. Ta sai kuulsaks Tallinna haiglate mahaparseldamisega ja tema juhtimisel tõmmati vesi peale mitusada aastat vanale Raeapteegile. Tema viimatistest plaanidest üks nägi ette keskhaigla asemele (sinna Liivalaia tänava kanti) Ritz hotelli ehitamist.

Aga nüüd on mees kadunud nagu tina tuhka. Kuulda on, et ta on endiselt tegev haiglasüsteemides. Ja pidi olema väga lähedal Maret Maripuule, kes helde inimesena on Tsahknale väidetavalt ohtralt meelehead pakkunud. Ja arvata võib, et mitte ainult voodis (sest Maripuu ametlik saatja seltskonnas, Imre Sooäär on homo ja abielus Pedeste mõisahärra Martin Breueriga, kes pidi omakorda põrutama Toomas Hendrik Ilvest).

Nii et küsimus laiale ringile: millega tegeleb see käberlinski Anders Tsahkna?!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Et Googlega raske otsida, millega mees tegeleb?
Vaata
http://www.sm.ee/index.php?id=22

Inno ütles ...

No temasugune mees seal küll lihtsalt kabinetis ei istu, nagu sellest nimekirjast võib välja lugeda. Millega ta tegeleb? Mis asju ajab? Mis haiglaid parseldab?

Anonüümne ütles ...

Üsna hirmuäratav hulk inimesi tegeleb ikka eesti riigis ei tea millega.
Kõoik puha projektijuhid ja analüütikud...

Anonüümne ütles ...

Tsahkna jäi otepääl täis peaga autoroolis vahele, õhtuleht kirjutas