teisipäev, 23. detsember 2008

Reform puhub jälle mulli


Väljavõte Reformierakonna propagandaväljaandest Tallinna Teataja (Haabersti, Kristiine, Põhja-Tallinn).

Mine tea, kas tegemist on kujundaja veaga, kuid pilt on väga täpne. Reformi majanduslubadused on nagu õhupallid, ühel hetkel nagu on ja juba hetk hiljem lähevad katki. Kas Eesti vajabki sellist õhupalli-majandust?

Kahtleks sügavalt...

Samas on lubadused samad, millest Reform on aastaid rääkinud. Millegipärast on need vaid lubadusteks jäänudki, eriti see Euro asi, kuigi suurimaks piduriks peetav Keskerakond pole viimasel ajal valitsuses olnudki. Milles asi? Kas jälle kärss kärnas ja maa külmand?

Üsnagi huvitav on ka lk7 "MINU KODU"

Seal väidab Jürgen Ligi ja Taavi Rõivase silmarõõm Katjusha, et kui tahad oma tänavale valgusfoori, siis tuleb talle isiklikult helistada või meilida. Vaadake siis, milline haljdas või pigem Ded Moroz, üks kõne ja valgusfoor käes!
Kas Ansipi valitsus on saanud mõnelt oma strateegiliselt partnerilt nagu seda on nt Gruusia partii kasutatud valgusfoore?
Tublid ju siis...

Üsnagi põnev on ka Tallinna Teataja Lasnamäe leht:

Kus lk 8 horoskoop: Kuidas kollasest pühvlist jagu saada...
Karismal hea soovitus- iga õhtu uus kultuuriüritus (kas ta teab palju see maksab, eriti "tänu" kultuurmin-i uuendustele?)
Seal muidki häid vastuseid.
Kuid millal tuleb küsimus, kuidas lahti saada sellest Reformi oravast, kes hävitab riigi nii majanduslikult kui välispoliitiliselt?
Või see jääbki vaid retooriliseks küsimuseks.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://i44.tinypic.com/24q25tv.jpg

Öelge palun, kuidas teil see flash banner oravaga (7 sammu/jõulutervitusega) reform.ee pealehel välja näeb? mina näen päris huvitava pilti http://i40.tinypic.com/123vzgp.jpg

Anonüümne ütles ...

mingi abstraktne kunst ve? siuke imelik pilt on.

Anonüümne ütles ...

Seitse sammu...
Ei ole mõtet jalgratast leiutada,parem võtkem neist eeskuju kes juhivad maailma,kellede majandus on maailma juhtivaim-ja need on Jaapan,Hiina...
Ikka tugev siseturu majandus ja tootmispõhine teadus üheskoos on noid maid teinud rikkaks.
Aga kuhu USA on jõudnud oma Friedmani majanduspoliitikaga?!!!!
Finantskriisini!! Inimesi tõstetakse tänavaile,sõdurid tulevad maja ukse taha ja majaomanikkke tõstetakse tänavaile omamata selleks seaduslikku õigust!!!!
Vaata juutjuubist
Michael Bafnarik on the federal reserve system.
USA-s ei ole isegi maksuseadust!!
Seitse õiget sammu on järgmised:
1.Tootmispõhine teadus
2.Kuna terve maailma majandus on üles ehitatud logistikale,transiidile-Brasiilia,Hiina,Venema,India söömisele-siis on ilmtingimata kiiremas korras vaja rajada Hiina konteinerterminaal ja ajada korda sellega seonduvad asjad.
3.Koolitada tohutult logistikuid.
4.Muuta karistatavaks tekitatud nõudlus.See tähendab reklaami kaotamist,hävitamist,nullimist.
USA on ehitatud üles reklaamile ja sellepärast ka nood hävivad.
5.Meelemürkide suhtes võtta kasutusele islami seadused-narko eest puua oksa,varguse eest raiuda käsi maha või saata ravile hullumajja jne.
6.Võtta kasutusele Jaapani majandussüsteem.
7.Muuta karistatavaks vägivalda,meelemürke(tubakat,alkoholi,narkotsi jms. saasta) propageerivate filmide levitamine nii televisioonis kui mistahes muus vormis.
Tervitab,
Pärisorjastamise ennetustöö