teisipäev, 23. detsember 2008

Soovitused jõuluajaks

Üks inimene ütles üle kohviku:

Kellel jõuludel aega üle jääb võiks veeta aega vaadates ülimalt huvitavat filmi Zeitgeist (http://www.zeitgeistmovie.com/). Ma tõesti loodan, et see ei ole tõsi, mida seal väidetakse.
Ja teine supervaatamisväärsus on muidugi kunagine Otseliin Illar Hallaste vs Kati Murutar prostitutsiooni teemal (http://etv.err.ee/arhiiv.php?kullafond_id=104).
Häid pühi!

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

hehee, see pole mitte Üks Inimene, vaid vana hea Ennetaja ikka. Sonib teine sellest Zeitsgeistist kuude kaupa.
P.S. ja ärge Hiina-saadet ka pühade ajal unustage!

marge ütles ...

Seda lasteahistajat oli seal küll vastik vaadata.

Anonüümne ütles ...

no on maailmas ikka midagi IMELIKKU...?Kolm päeva tagasi tuli see lugu mulle nagu lambist meelde ja siin ta nüüd on teiegi poolt ülestõstetuna!!!Samuti jõudsin kunagi mõelda :imelik,et seda va A.Karu tütart pole tahetud "ärandada" ja kae nalja,paar päeva ja asi oli käes!!!

Anonüümne ütles ...

Mina soovitaks vaadata m6lemat filmi sealt lingilt ja kahjuks on need asjad nii. Eriti paneks r6hku just "Zeitgeist: Addendum"-i vaatamisele, kuna on l6ppeval aastal valminud ja kajastab paevakajalisi asju pisut rohkem ja on t6esti huvitav, eriti kirjeldatud Venus Project. Ja I&I yleskutse, et tootada pole vaja, on t6esti vaga zeitgeistlik ja arusaadav, miks ollakse vastu.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

anole.10.35
Kas sa oled seda Zeitgeisti vaadanud vää?
Kui ei ole siis misasja sa kobised asja eest teist taga?
Sinusugused kolm aastat tagasi vingusid,et "Mitte kui midagi ei muutu." "Sinu kommentaarid on hüüdja hääl oaasis."
Sinusuguste pärast ongi saabunud finantskriis.

Anonüümne ütles ...

Kunagi olid sellised filmid nagu Zeitgeist peetud vandenõu teoreetikute pärusmaaks. Mida kiiremini on internetis tänapäeval info kättesaadav ja analüüsitav seda rohkem hakkab seda infot tilkuma mainstreami meediasse ja selle piirimaile. Need vandenõu "teoreetikud" usuvad tänaseni et on olemas veel suurmad oligarhid maailmas kui Vene oligarhid ning ka nende mõju ei piirdu ainult Venemaaga. Ainult et nende nimesid ei reklaamita nii avalikult, need on dünastiad kes reklaami õigupoolest ei vajagi.Head on vaatamiseks ka dokumentaal Freedom to Fascism video.google.com/videoplay?docid=-1656880303867390173 , mille autoriks on ühe Rockefelleri endine sõber ja Cannesi laueraat Aaron Russo ja Aaroni intervjuu Rockefelleritest video.google.com/videoplay?docid=1263677258215075609

Anonüümne ütles ...

Kallis Ennetaja seal kaugel kaunil Iirimaal!
Jõulurõõmu, -rahu ja -sõbralikkust sulle endalegi, ole ikka sama tark, tore ja usin kirjutaja ka uuel aastal!
Sinu ande suur austaja, Finantskriisi Põhisüüdlane

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

anole.20.10-le
Miks see sind aina vaevab,et kus mina elan? Miks sa pead aina seda välja tooma?
Mis kas kardad,et ükskord tulen ja annan molli teile kõigile?
Karda,karda,see on sulle kasulik...
Tagasi tulles postituse juurde tahan mainida,et pühade ajal on hea aeg pöörata tähelepanu sellistele asjadele milledele igapäevases elus pole veel tulnud või mahti saanud.
Selle koha pealt leidsin pärli Iiri lehest Life Times,uskumatu,et lõpuks ometigi ka lehes kirjutatakse selliseid tähtsaid asju. Siin on juttu sellest,et KÕRGETE KONTSADEGA JALANÕUDE KANDMINE ON KAHJULIK SELGROOLE,SISEELUNDITELE,SELJAAJULE,SUGUELULE,PEAAJULE,KOPSUDELE jne.
"Straighten Up" can act as a general execise warm-up or as a mini exercise in its own right and is designed to get people of all ages moving,whilst they improve their posture and spinal health.
National Campaign aims to`Straighten Up`Ireland
The Chiropractic Association of Ireland(CAI) officially launched Straighten Up Ireland on November 17th,a three-minute exercise programme for all ages.These exercises are designed to help strenghten spine and improve posture.
"Straighten Up" can act as a general exercise warm-up or as a mini exercise in its own right and is designed to get people of all ages moving,whilst they improve their posture and spinal health.
The initiative was first developed by Life University in the United States and has subsequently been launched by several other countries.
Chiropractors across Ireland will host demonstrations and events to encourage members of the public to learn more about spinal care.
Ireland is fast becoming a nation of slouch potatoes and poor posture is one of the most common trigger of back pain,along with other normal day to day activities such as housework&DIY,sleeping positions,using a computer and
EVEN WEARING HIGH HEELS FOR LONG
PEROIDS OF TIME.
Irish chiropractors are visited most often for help with back pain(approx70%).
This is followed by neck problems(20%). Poor posture is a common cause.Research conducted by the European Chiropractors Union reinforces this notion,with the vast majority of sufferers having office based jobs. Attracta Farrell,President of the Chiropractic Association of Ireland said:"We need to educate people about the harm that can be caused by poor posture and work towards reducing the incidence of back pain.The message at the heart of the campaign is that the effects of bad posture are
two-fold. Not only does it affect health but also how people are perceived by others.By making just a few lifestyle changes people can help to improve their posture,take care of their spine and help them look and feel their best."
The Chiropractic Association of Irelnad is encouraging people to incorporate the simple 3-minut exercise routine into their daily lives to help strenghten the spine and improve posture-the routine is available to download from
www.chiropractic.ie

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

www.eas.ee-seal mõnitatakse teid.
Vaata,Väikese kohviku saamise lugu.