teisipäev, 23. detsember 2008

Tõehetkel säästuaeg?


Väljavõte Postimehe veebist.

Juba mitmendat nädalat jäävad Tõehetke saatekülalised ilma rahast, 100 000 kroonist mingite kummaliste küsimuste tõttu. Näiteks viimases saates oli selleks küsimuseks: kas seks on kohustus või nauding? No kas sellele saab vastata jah või ei.

Ma usun, et see nn valedetektor töötab seal õieti, aga no kui küsimused on stiilis: kas su elukaaslane on kallis või armas?, siis mis tulemit sealt üldse on oodata. Ma kujutan ette, et Kanal 2 lihtsalt ei taha raha välja maksta, kuna on säästuaeg. Mina soovitaks saatekülalistel seda saadet mõnda aega boikoteerida lihtsalt, kui muidugi see on üldse enam võimalik ja need saated pole kõik korraga ette ära tehtud, nagu see kipub selliste sarjade puhul olema.

Mina ütleks nende kahe viimase saate põhjal küll, et tegemist on selge PETTUSega.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Egas tea midagi, kui noorena ikka sind kaks korda vägistatud on siis ei pruugi seks enam naudingut pakkuda, meenuvad havad mälestused või midagi.....

Anonüümne ütles ...

???võrno ju pakkus talle raha. naine ise tahtis edasi mängida. milles saatetiim süüdi on? ahneks ei tohi minna. võta oma sada tonni ja kao. kergelt saadud raha. mis sa veel tahad.
samas nad ju teavad, mis küsimused seal kõik tulemas on.