reede, 16. jaanuar 2009

Advokaat ei julge Kapo hirmus inimest kaitsta


Väljavõte Sõltumatu Infokeskuse veebist.

Üks põnev sissekanne täna Sõltumatu Infokeskuse veebis, kus kirjutab Risto Teinonen (kellele Eesti riik andis eriliste teenete eest kodakondsuse ja president Meri veel Maarjamaa risti), kes ei saa esitada Kapo peale kaebust, kuna advokaat kardab, et Kapo ruineerib ta eraelu.

Teinonen kirjutab: Nüüd aga võtan kaebusse tagasi. Miks? Seetõttu, et advokaat, kelle abi olen kasutanud, ei julge kohtuprotsessiga rohkem tegeleda, kuna ta kardab, et Kaitsepolitseiamet ruineerib ta eraelu!

Ma ei jaga Teinoneni maailmavaadet, aga mind teeb ettevaatlikuks, kui minu raha eest toimetav Kapo kiusab Teinoneni taga tema veendumuste ja maailmavaate pärast. Kas pole huvitav? Kuigi põhiseaduse järgi peaks igaühel olema õigus oma veendumustele. Ometi surub seesama Eesti riik, kes kunagi Teinoneni avasüli vastu võttis, tema nüüd Eesti riigist minema. Pärast seda, kui saadi infot tema veendumuste kohta.

Eino, pole midagi öelda, nõuka aeg on täiega tagasi.

6 kommentaari:

tohlakas ütles ...

Parafraseerides klassikuid - tuleb tunnistada, et jälestan T maailmavaadet, aga olen valmis viimseni kaitsma tema õigust seda vabalt väljendada.

Anonüümne ütles ...

Lihtsalt uskumatu mida kõike inimesed kardavad. Me peaks kartma vaikivat ajastust, mitte progressi, sõna- ja mõttevabadust, veelgi enam - kartma vaba tegutsemist oma tööalal.

Anonüümne ütles ...

Kuule Teinonen,sa oled võtnud enese peale sellise teatud liidri rolli siis anna ka tuld õigete asjade pihta.Hiiumaa tuulikute asi on kõikse olulisem momendil sest tuulikute abil saaks meie riik kõvasti raha!!
Miks ajal mil vingutakse riigieelarve rahade kärpimise teemal ja pandi kinni postimajad ei kaitsta meie kodumaad okupantide eest kes tahavad anastada Hiiumaad!!
Kui Hiidlased oleksid omanikeks neile tuulikutele siis jääks meie riiki miljardid!
Kõikse meedia andkem tuld okupantide pihta kes tahavad anastada Hiiumaad!!!
Hüüa,Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Avalduse kirjutamiseks pole advokaati vaja.
Teinonen tulgu siia kohvikusse ja siis me teeme kindlaks mis või kes ta on selline.Saksa sõduri eraldusmärkidega vehkimine ja saksa lipu imetlemine ei tee temast veel natsionaalsotsialisti.
Ei imestaks kui ta on KAPO käsilane kelle ülesandeks on matkida kuritegu.
See tähendab mängida oma meest rahvuslastele,provotseerida,
zantaseerida ja tekitada kohtumaterjale KAPOle selleks,et elimineerida mõtlevad inimesed kes ruineerivad orjanduslikku korda eestis.
Hüüa,vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

teinonen on kahtlane vend kes alati valel ajal oma natsivärgiga välja tuleb et vene press kondi hambusse saaks.lugege,siin ta ise õigustab ka veel oma tühikargamisi.

http://www.ekspress.ee/forum/5969

Anonüümne ütles ...

http://paber.ekspress.ee/viewdoc/0C888246187D9E46C22572B20054B51F