reede, 30. jaanuar 2009

Evelin võtab ka viimast


Väljavõte Toptopi veebist.

Sarnaselt Juhan Partsi ja Siim-Valmar Kiisleriga võtab ka Evelin viimast, ta põrutas koos oma turvamehe Toomas Eplikuga (kelle pärast tal oli kuuldavasti riid oma assistendiga, kes aastavahetusel töölt lahkus) ja kahe sõbrantsiga Kambodžasse. Nagu vahendab Toptop, tuli Evelin just äsja Lapimaalt, kus ta käis koos eratreeneri ja turvamehega.

Soovime Evelinile jätkuvat rännuõnne. Ja reisi veel, kuni saad, sest varsti tulevad eelarvesse kärped ning siis ei pruugi enam saada. Võta viimast!

Samad soovid ka kõigile teistele juhtivatele poliitikutele! Sellist aega nagu praegu, ei pruugi enam kunagi tulla.

Estraveli Travelshopi põhjal maksab ainuüksi odavaim lend Phnom Penhi 26 000 krooni, sellele lisanduvad veel muud tasud. Kokku võib reis maksma minna mingi sada tonni või isegi rohkem. Kes seda jaksaks omast taskust maksta, eksole. Tubli, Evelin, oskad elada! Hoia ikka eestlase maine kõrgel. Käi kindlasti Tais ka ära, mis on viimase aja paljude eestlaste lemmik-sihtkoht, näiteks Sõõrukas oli seal mitu head nädalat, ning siis ka Austraalias. Mis siin pimedas ja külmas Eestis ikka konutada. Ainult üks vaesus ja viletsus. Oled rahva saadik ja rahvas on sinuga igal pool!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga miks teie enam ei reisi? Tunnen reisikirjadest puudust.

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja kohvik.
Lugesin seda Evelini artiklit ja üldse loen ma Teie blogi.Arvan,et selles blogis vöib Eesti vabariigi kodanik vabalt avaldada oma arvamust.Minu kui vanema naise arvamus meie Eesti Vabariigi Esileedi Evelin Ilvesest on see,President koos abikaasa Eveliniga ongi Eesti Vabariigi PEEGEL.Peegel,millesse ei saagi vaadata,on must ja räpane.Must ja räpane peegel vahetatakse oma kodus välja.Eesti Vabariik on meie kodu.Riida Nihvelt Tartumaalt

Inno ütles ...

16:50 anole:
Me otsustasime, et kui reisime, siis ainult Eestis. Nii palju kohti on Eestis veel käimata! Ja praegune aeg pakub kindlasti huvitavaid kohtumisi inimestega. Reisime juba nüüd, autoga, aga kindlasti on seda mugavam teha suvisel ajal, jalgrattaga.

Inno ütles ...

Kutsume ka teisi üles jätma oma raha Eestisse!!! Reisige Eestis, Eesti on väga ilus! Vahemaad pole pikad ja loodus pakub väga kauneid elamusi.

Anonüümne ütles ...

Misasja? Aga kõik need lubatud kohad? USA põhjaosariigid, Veneetsia, Rooma? Ärge vedage lugejaid alt!

Inno ütles ...

Sedand küll, eks need kohad tulevad ka ükskord kõne alla, aga praegu on rumalus oma raha välja viia.