pühapäev, 18. jaanuar 2009

Ja Tiiu Silvese kohta ka lisainfot

Selline info (ehk teab keegi lisada):

Tere

Üks nõuka-aegne Viru prost ütles mulle kord, et Silves töötas nõuka-ajal samuti Viru hotellis prostina. Ta oli oma ütluses 99% kindel. Proua prostituudikarjäär olla olnud samas lühikene.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See on selline linnalegend, et üks moor, kes tundis teist moori aga ei tundnud seda kolmanat, kuid ütles kord jogase peaga välja seda või teist, olles selles muidugi veendunud 99%. Aga kuhu jääb see 1%, seega selle vihje või teate sisu on tühine. Oleks veel pildi saatnud kinnituseks. Sama hästi võin mina väita, et eile keegi sahistas 99% tõenäosusega selle või teise kohta. Aga ma usun, et Tiiu oli noorena väga vinge chikk. Miks ta siis ei võinud kalamarja ja viina sakuska kõrvale keppida seal, kus oli kõik kontrolli all, kus auväärt miljöö ja lugupeetavad inimesed struktuuridest. Kas mõni tädike jäi ilma ja peab pikka viha? Seda enam, et kusagilt pidi tema tähelend ju alguse ka saama. Lugupidamisega Teie "Pärisorjuse tunnetaja"

Anonüümne ütles ...

noja kas mitte ojulind ei käinud omal ajal tallinna "tööle"? nii vähemalt räägitakse. ja miks tarand teda ikka libuks pidas :)

Anonüümne ütles ...

ei tea kuidas selle meiusi karjäär ka algas ja mix nii haledalt lõppes?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

11.30-le
Miks on see sulle nõnda südamelähedane?
Minul tekib alati iiveldus tunne mil juttu sellistest nagu silves,sõõrumaa,toots,rahumägi,
gräzin,sillar,savisaar,laar,simm
-kõik see ühe pundi mehed,vene maffiast.

Anonüümne ütles ...

tootasin kohe vabariigi alguses virus ja kuulsin vanadelt töötajatelt kõik vähegi mahlasemad lood ja sopa ära. Enamus nendest olid loomulikult seotud prostidega, aga sellist juttu küll keegi ei rääkinud. Mina seda ei usuks.

Kunagi muideks olid prostidel lausa Viru töötõendid. Vist oli 6 tüdrukud, kes olid nö. "ametlikud" linnud - endise kgb-shniku (turva ülem) kontrollitud isikud ja nendel oli majas lindlemine lubatud. Tingimuseks oli see, et klient maksis lisaks 2. inimese eest toamaksu.

Anonüümne ütles ...

"Pärisorjuse tunnetaja"
sa oled õigel teel. Nii see oligi, Viru valuutabaar, kalamari, vodka, välismaa mehed ja ENSV asjapulgad .... ja siis hiljem need ärid

Anonüümne ütles ...

Vaevalt et ta nüüd prostituut oli, aga kõige koomilisem on ikka see jutt, kuidas Saudi-Araabia eelmine kuningas Fahd oli temaga abielluda tahtnud (pro: oma haaremisse täienduseks vedada tahtnud). Kunagi aastat 6-7 tagasi oli ta Eesti Ekspressile intervjuud andes väitnud, et elab ka käesoleval ajal Saudi Araabia kuninga õukonnas. Ajakirjaniku küsimuse peale, et mis on Saudi Araabia kuninga nimi oli Silves tükk aega oma märkmikus tuhninud ning seejärel teatanud, et ta ei leia seda hetkel üles. Küll olevat ta ajakirjanikule öelnud, et võib viimasele oma Saudi-Araabia haigekassakaarti näidata. Lõpuks oli ta ajakirjaniku sõnul üliõnnelik olnud, kui ajakirjanik (kohtuti Palace kohvikus) pakkus, et ta võib Silvesele jäätise välja teha...

Sama ulmejuttu Saudide kuninga Fahdiga abiellumisest (selleks ajaks oli Silves jõudnud kuninga nime välja selgitada) rääkis Tiiukene ka Kersnale mõned aastad tagasi toimunud Pealtnägija saates, kus väitis lisaks, et tegeleb Saudi Araabia nafta USA-sse vahendamisega.

No mis sa ikka siin kosta oskad.

Anonüümne ütles ...

"Miks on see sulle nõnda südamelähedane? Minul tekib alati iiveldus tunne mil juttu sellistest nagu silves,sõõrumaa,toots,rahumägi, gräzin,sillar,savisaar,laar,simm -kõik see ühe pundi mehed,vene maffiast."

Kõik mis algab kuuldavasti, teatavasti on minu jaoks lihtne sõnakõlks. FAKTE paluks, mistahes kujul.. Muide minule isikliklt tundub Sillar kõige normaalsem sellest "maffiapundist". Mees oli ja jäi aateliseks KGB'le, pole reetur. Sul tekkib iiveldus aga mina olen isegi oksendanud mõnda nime kuuldes. Eriti hea efekt on siis kui on pohmell või vaja sõrmed kurku ajada. Mõtle kellegi või millegi üle, ja õäääk.. Kogu sisikond jookseb vetsupotti. Aga Simmi lugu on ka kolme otsaga minu jaoks. Öeldakse, et kui sa ei loe ajalehti, sa ei tea midagi. Kui loed, saad üle poole petta. Lugupidamisega Teie "Pärisorjuse tunnetaja"

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

19.29-le
Aitäh vastuse eest.
Vaata aga alati ei saa fakte tuua.
Tihtilugu tuleb leppida ja arvestada kulujuttudega sest palju asju hoitakse avalikkuse eest peidus jne.
Ega need kuulujutud tavaliselt ei erine palju tõest sest seal kus suitsu seal ka tuld.

Anonüümne ütles ...

Minu arust Tiiu Silvese pojake on palju huviavam eksemplar, oma kunagiste kahtlaste äridega.