laupäev, 17. jaanuar 2009

Maripuu: vanemahüvitis on mõeldud eestlastele


Väljavõte Ekspressi veebist.


Sotsiaalminister Maret Maripuu ütles nejapäeval "Värske Ekspressi" saates ausalt välja, et "vanemahüvitis oli Reformierakonna poolt ellu kutsutud, et Eestis oleks rohkem eestlasi."

Huvitav mõte, aga kas see niimoodi õnnestub? Sest mis seal salata, paljud mitte-eestlased on paraku nooremad ja paljunevad neis inkubaatoritingimustes sama kiiresti või isegi kiiremini kui eestlased. Mis siis läheks Maripuu ja Reformi seatud eesmärkidega vastuollu. Mis siis teha? Pakun, et Reform, kelle kureerida on kõik tähtsamad võimud, võiks selle ka seaduses ära sätestada, et venelased ja muud rahvad Eestis asjata ei paljuneks. Sest praegu jagatakse vanemahüvitist kõigile, kel Eesti kodakondsus, olenemata rahvusest. Kuigi on ka vastupidiseid näiteid, hiljuti oli skandaal seoses Tallinna Vangla endise arsti Tamara Varlamovaga, kes sai oma põlisrahvast kolleegidest 2 korda vähem palka ja andis riigi kohtusse.

Võib arvata, et venekeelne meedia hakkab varsti huvi tundma, et mis mäng käib, miks ei võiks kõiki eestimaalasi olla rohkem. Miks minister rõhutab ainult ühte rahvust.

Laiem konflikt on ilmselt tulemas seoses Euroopa Liiduga, sest euroliit keelab rahvuse pinnal diskrimineerimise, samas ütleb Eesti põhiseadus siiamaani, et Eesti riik peab säilitama ainult eesti rahvuse läbi aegade.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://1.bp.blogspot.com/_KYXmcfChca4/SMXZ8T0AWNI/AAAAAAAAE3A/q4N8g-uN7HQ/s1600-h/IsraelGayYouthOrg+BBDO+Israel.jpg

Anonüümne ütles ...

Maripuu taoliste rahvusreeturite jaoks samastub eestlane EV elava inimesega

Anonüümne ütles ...

Mitte lihtsalt eestlaste vaid rikaste ja ilusate eestlaste taastootmine. Need, kes maksavad kvartaalselt rehvormile parteikassasse mõned kümned tuhanded, hoiavad üleval savisaare - hirmu ja esinevad kõikides meediakanalites rehvormisõbralike arvamusliidritena. Nad võivad eesti keelt ka üsna vaevaliselt purssida, nagu ka (tõsi, kunstviljastaja) sõritsa, kuid raha teeb imet ja sõritsa on partei toetamise eest nautinud riigi sajamillist tuge. Miks ma rõhutan just "rikaste ja ilusate", sest meie teatrijõud on ju riigi ja kulka poputamisel vägagi keskklassi mõõtu, erinevalt näiteks ebaseksikatest õpetajatest....

Anonüümne ütles ...

Venelaste sigimine on Eestis 3..4 KORDA väiksem kui eestlaste sigimine.
See on faktidega tõestatud. Tänu venelastele on meie iive negatiivne, eestlaste iive on olnud kas nullis või kerges plussis.