laupäev, 17. jaanuar 2009

Meeldib, ei meeldi


Väljavõte Delfi veebist.

Rahvaliidule ei meeldi Keskerakonna kampaania. Noo. Kas tekkisid süümepiinad?

Aga mis puudutab Keskerakonna kampaaniat, mis minu arvates on omal kohal, sest Eesti vajab tõesti vahetust, ent on arusaamatu, miks on sotsid vastutajate seast välja jäetud. Liiati on sotside esinumber Ivari Padar võtmekohal praeguse kriisi tingimustes. Ta saaks näiteks tagasi astuda, kui talle ei meeldi see, mis toimub. Aga tundub, et meeldib. Ja isegi väga. Ja kõigile sotsidele meeldib see, kuidas puudega inimesi ja vanureid massiliselt ja sunniviisiliselt välja suretatakse. Kuidas ei võeta midagi ette töökohtade säilitamiseks. Raskustes inimeste aitamiseks.

Kodulaenude garanteerimise teemal on Padar juba mitu kuud sooja auru suust välja ajanud, kui samal ajal ajalehed kirjutavad, kuidas pangad tõstavad inimesi üksteise järel kodudest välja.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on asjalood inimestel hullematest-hullemad. Täna oli põgus vestlus kahe noore inimesega, kellel väikesed lapsed ja nädala kahe pärast on sõna otseses mõttes tänavale jäämine. Ei ole tööd, raha üüri maksmiseks, ka mitte leiba enam lauale panna. Lihtsalt õnnetud elulised juhused, samas abi pole absoluutselt kusagilt loota, sest ei ole lootustki tööle. Kui ei ole kellelegi toetuda, siis on olukord hullematest hullem. Vot selline seis on ühes estonski väikelinnas. Kes aitab hädast välja väikeste lastega üksikemasid? On teil infot? On mõni abiorganisatsioon, kui raha pole toidu jaoks ka enam..? Lugupidamisega Teie "Pärisorjuse tunnetaja"

Anonüümne ütles ...

Tekkis idee, kuidas abistada ahastuses noori emasid väikelastega. Võiks korraldada sellise pöördumise esronski presidendi Hr. Ilvese poole. Austatud härra president. Kuna riigis on juba kuulda Force Majeur juhtumeid, kus töötud üksikemad oma pisilastega niivõrd suures hädas, pole enam kusagi elada ehk otsaga tänaval, raha otsas, toitu pole lauale panna, siis kas Te oleksite nõus maalima ja panema avalikule heategevusoksionile mõne maali.Võtaks eeskuju V. Putinist, kes küll täna ei ole enam president aga ikkagi.. Nii siis, Vene peaministri Vladimir Putini maal läbi akna paistvast lumesajust, mille poliitik maalis heategevusliku oksjoni tarvis, müüdi laupäeval 37 miljoni rubla eest (ligi 13,5 miljonit Eesti krooni). Maali ostis ära Moskva galerii «Meie kunstnikud» omanik Natalja Kurnikova.

Maal, millel traditsiooniliste Vene kardinatega akna taga langevad lumeräitsakad, näidati ajakirjanikele Putini kodulinnas Peterburis kolmapäeval.

Et oleks selge, et tegemist on Vene ühe mõjukaima poliitiku loominguga, kirjutas Putin maali ülaserva suurte tähtedega oma allkirja.

http://www.postimees.ee/?id=70588

Ma kohe usun, et EV presidendi maali näiteks sellisel teemal ja nimega "Toompealt paistvast Päikesest" võiks ära osta Sõõrumaa mingi 3 milli eeguga. Ja kui Sõõrumaa ei tee pakkumisi ning maal jääb estonskis müümata, siis tuleks see panna eBay avalikule oksjonile maailmas koos seletusega, kelle poolt maalitud ja mis eesmärkidel raha vaja, ehk kuhu kulutatakse. Kusjuures Putja oli selle maalinud teadaolevalt 20 minutiga! Lugupidamisega Teie "Pärisorjuse tunnetaja"

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

5)
Reject The Political System
.Focus on working to dissolve the outdated system of Politics,in favor of technological redesign.
Zeitgeist movie,Addendum

Anonüümne ütles ...

Pakuks välja kiire abi riigi võlakirjade näol, mida saaks osta tulumaksutagastusest saadava raha eest. See raha on niigi nagu kingitus, paljudel planeerimata, nii oleks laekuvad summad ehk suuremad? Protsent võiks olla üheksa-kümme, seega parem kui bigis ja riigile abiks ikka. Ja raha läheks siis tõesti selliste toetamiseks, kel enam toiduraha ka mitte ei ole...

Anonüümne ütles ...

Kuidas need kaks erakonda on süüdi töökohtade kadumises??? Kogu maailmas on majandussurutis ja töökohad kaovad ja tellimused vähenevad, aga kesk süüdistab selles kahte erakonda.. Võibolla on need erakonnad süüdi ka aafrika näljahädas ja teab milles veel...
Puudega inimeste ja vanurite kohapelt olen osaliselt nõus. Need inimesed kes selles süüdi on kuuluvad jah erakonda, aga erakonnas on inimesi rohkem kui üks või kaks. Pigem on see siiski saamatute inimeste tegemata töö mis paistab kõigile välja. Selliseid, oma ametikohale küündimatuid inimesi, on aga kahjuks igas eluvaldkonnas. Kahju kui nad satuvad sellisele kõrgele ja tähtsale positsioonile.

Anonüümne ütles ...

Ülemaailmses majanduskriisis reforierakonna süüdistamine on puhas poliitline populistlik pask

Inno ütles ...

Keegi pole neid kriisis süüdistanud, vaid võimetuses kriisis hakkama saada. Reform on selgelt pea kaotanud, seda näitab kasvõi võimetus Maripuu välja vahetada. Ükski reformar ei julge võtta vastutust. Ja mis Reformierakond, kus on reformid?, pigem on sellest erakonnast saanud pidur, stagnatsioonierakond.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Tuletage meelde veidikenegi valimislubadusi ja siis peaks olema häbi kõigil erakondadel.
Kui inimesi tõstetakse tänavale siis läheb ilusasti illuminaatide plaanide kohaselt.Illuminaatide poliitikat hakkas täide viima Isamaaliit juba vabariigi algusaastaist saati,reformarid viivad edasi nende alustatut poliitikat-nitsego ne menjaetsa,mitte kui midagi ei muutu,uppuva konnatiigi poliitika-nii nagu nad lükkasid vabariigi algusaastail vabariigi allakäigu teed nende ärastamiste ja liberaalse majandusega-illuminaatide reformiga nii ka läheb-meedia vaid kaagutab,"natsid" ja rahvuslased mängivad liivakasti mänge lollitavad pööblit sama targasti nagu poliitikud kes teevad endile "reklaami" tantsusaates.
Kivisildnik ütles õigesti tuleb võtta kasutusele see deka süsteem-noh,püss kätte ja tappa maha iga kümnes.
JEVLAMPI vast kirjutab õigesti.
Mailmas on rohkem panku kui nood mis eestis.
Olen üsna kindel,et Islami,Hiina, Jaapani pangad on huvitatud laenu andmisest ja inimeste päästmisest aga kohalik maffia mis koos pankadega ja rõõgivõimuorganitega sööb kohalikku pööblit ei lase muudel pankadel tulla Eestimaale ja ei lase neil tõsta elatustaset...
Nii,et kes juba tänaval see otsigu üles :sõõrumaa,lang,savisaar,gräzin,rahumägi,simm,sillar,toots vms. ja andke neile mida nad on välja teeninud...
Fakt on see,et ülemaailmne finantskriis ei lõpe iialgi sest neil on plaanis hävitada kaks kolmandikku elanikkonnast...
Nii nagu juudid ütlevad:
"Veri vere vastu!"