kolmapäev, 21. jaanuar 2009

Pensionärid tahavad tulla tänavatele

No-noh, julge algatus. Aga sellel võivad olla väga karmid tagajärjed. Ma ei usu, et ükski pensionär tahab kohtu alla minna. Sest, tõepoolest võivad välja karata provokaatorid, kes korraldavad Tallinnas uue mäsu. Ning siis tiritakse kõik organisaatorid, pensionäride esindajad, Videviku ajakirjanikud nende seas, kohtu ette. Praegu on aeg, kus tuleb istuda vaguralt oma toas, hoida mokk maas, olla rahul sellega mis on, kuulata tähtsate ninade, peaministri ja presidendi käske ja korraldusi ning teha seda, mis peab tegema. Kui raha pole ja nälg näpistab, siis tuleb oodata. Küll raha kunagi ikka tuleb. Ja kui ei tule, pole midagi teha, ja kas siis Eesti riigi eest antud elu pole seda väärt?! Kui miski muu ei aita, võib ka palvetada, pöörduda jumala poole. Ja kui tuleb surm, siis peab ta tulema, kirsturaha on kõigile garanteeritud. Pealegi on seda vabadust ja õigusriiki olnud küll, aitab, nüüd tuleb käsku täitma hakata. "Kovd majja!", nagu ütles juba kunagi endine peaminister Juhan "pavts" Parts. Muidu aheldatakse seina äärde, ja pärast kohtumaja keldrisse, nagu pronksiöö käigus linna pealt kokku korjatud inimesed. Lugege parem Eesti Teatajat, seal on kirjas, kui hästi kõigil läheb. Ja lõpp virisemisele!

Mulle meeldis üks kommentaar Delfi veebis:

tulge, 21.01.2009 15:06
tulge vanad peerud, saate maitsta kumminuia ja pisargaasi.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aprillimässu kohtuotsus lõi uue pretsedendi ja see tähendab sedasi,et süütevedelikuga pudelite loopimine ja inimeste ohtu panemine ei ole enam karistatavad.
Samuti ei ole enam karistatav demonstratsiooni käigus inimese mõrvamine.Noh,nõnda jalge alla tallamisega justkui möödaminnes-seda loetakse loomulikuks kaoseks.
Nii,et penskarid Molotovi kokteilid kaasa ja toompeale,pangem põlema see vene kirik koos toompea lossiga,ning tallakem jalge alla riigikogulased-paitage mõne pead pudeli päraga,roosiga näkku...
Hüüa,vargad ahju!

Inno ütles ...

Ära hõiska enne õhtut, see aprillimäsu otsus võidakse veel ringi vaadata. Tark ei torma. Ta ootab ära, ja veendub, et raha ikka tõesti ei laeku, ootab kasvõi aasta, või paar aastat, müüb enne maha kõik oma varanatukese, ja siis alles kaalub ning otsustab, mida teha.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult ollakse suht kuses. Igas mõttes.. Ja seda on mõlemad pooled tegelikult, olenemata sellest kas organiseeritakse midagi või ei. Lugupidamisega "Teie Pärisorjuse tunnetaja"

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Innole.
Ega kui ma neid ei sõima siis ei vaata nad midagi ümber.
Laipsooga oli ju sedasi.Mitmeid kordi pidi meedia asja nämmutama ja siis alles võeti asi uuesti letti ja viimast uudist ma enam ei viitsinud lugedagi kus pealkiri ütles,et ta pandi vangi,ei ta kui kauaks,kas kuuks ajaks.
Segeriga oli veelgi hullem,temast meedia vaikis,mõned kommentaatorid tuletasid meelde,et Seger sõitis surnuks kolm inimest,ta oli roolis purjus peaga jne.
Poleks meedia asja üles võtnud olekski asi maha vaikitud ja Seger jooks edasi,ning sõidaks purjus peaga edasi.
Vanasti oli politseis hoopiski hullem lugu,siis iga reapolitseinik ise otsustas kas algatab kriminaalasja või mitte.
Kesse viitsis tööd teha kui väljas päike lõõmas,avaldused visati prügikasti ja mindi randa peesitama ja naisi lantima,õlled kaasa ja pidu taevani...ei see asi pole paremaks muutunud.
Ega see kohus teisiti ole,saaks vaid asja kaelast ja asi ants.