neljapäev, 19. veebruar 2009

Kits ei kõlba kärneriks


Väljavõte Delfi veebist.

Nüüd siis lõpuks juhtus see, mis juhtuma pidi, et kits loobus kärneri-ametist, sest põõsad olid maani maha söödud, kui piltlikult väljenduda. Mida sa seal siis enam kujundad või teed.

Me oleme Irjaga ilmselt kümneid, kui mitte sadu kordi juhtinud tähelepanu sellele, sellele Kruuda meediaärile, mis juba algusest peale lonkas mitut jalga. Kui suitsetati Justist välja Anu Saagim, selle asemel võeti ametisse turul läbi kukkunud ajakirjanikud nagu igasugu murutarid, lepad ja lindsalud. Isegi Toptopi-Ingrid oli vahepeal mestis. Ja muidugi see Ferrari-Alar, kes võis küll hästi komme müüa, aga ajakirjandusest ei jaganud ta mõhkugi. Ja kus meid siis selle jutu peale kiruti, et me ise ei tea asjast midagi, et oleme ise igalt poolt kinga saanud ja ma ei tea mis kõik veel.

Aga, nagu öeldakse, kes viimasena naerab, naerab paremini. Kruuda suur meediaimpeerium, kuhu maeti mingi 150 miljonit krooni (mida kõike selle raha eest oleks saanud ajakirjanduse vallas ära teha, eehhh....), on lõpetanud, meie kohvik, kuhu on pandud ainult mõistuse kapital, tuksub vaikselt edasi. Ja seejuures, mis seal salata on kohvik populaarsem kui Kalev Meedia miljoniprojektid.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Paraku, Kruuda ja Mõistuse vahel seisis ja seisab pink...

Anonüümne ütles ...

Muidugi on teie kohvik vinge, fännan täiega, teist sellist kohvikut ei ole ega tule, kus on kaks autorit ja iga päev on midagi uut ja huvitavat, soovin edu edaspisiseks!

Anonüümne ütles ...

tore vaadata kuidas olukord riigis toob päevavalgele kes on õige ärimees ja kes suudab ellu jääda. rämps läheb kolinal allavett