neljapäev, 12. märts 2009

Euro tuli juba 2007, Andrus!


Väljavõte Äripäeva veebist.

Kui peaminister Andrus Ansipi juttu kuulata, siis on euro tulek kogu aeg aasta-paari kaugusel. 2005. aasta lõpus räägiti 2007. aasta jaanuarist, ja nii edasi. Kogu aeg on euro natuke eemal. Nagu nõuka ajal kommunism.

Nii nagu nõuka-aegsete juhtide jaoks, nii on ka Ansipi (kes on samuti nõuka-aegne juht) jaoks rahvas nagu koer, kelle nina ees on hea vorstitükki hoida, ja siis seda kogu aeg edasi tõsta. Ja koer muudkui teeb mis vaja. Mis kästakse.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.postimees.ee/?id=93248

Reformikate diilid!

Anonüümne ütles ...

Küsimus: kes on rahvas teie iidoli Savisaare nägemuses: koer, kes konti tahab! Andke, ainult andke sotsiaaltoetusi, peaasi et mitte midagi ometi tegema ei peaks! Töölkäimine ja töö tegemine on ju vaid luuseritele, kes teisiti ära elada ei oska!

Inno ütles ...

Kes seda väitnud on?

Anonüümne ütles ...

Savisaare elutööks on ja jääb opositsioonis olemine. Seda ei muuda ei risti, raha, sitaloopimise, demagoogia ega mõõgaga. Riigivõimu juurde sellise korruptandi laskmine oleks kuritegu terve Eesti rahva vastu. See oleks suurem kuritegu kui Arnold Rüütli poolt kergekäeliselt ja nõusolekul NSVL aegadel Venemaa vangikongidesse saadetud noored mehed, kes bojaaride üöemvõomu vastu julgesid protesteerida. Me võiks küsida kas või lihtsalt seda, et kes maksis kinni Hundisilmal oleva tammepuust laua ja trepi? Küsida ka selle kohta, kuidas Elmar Sepp altkäemaksu rahapatakatega Savisaare kontorisse läks ja need midagi lausumata Etsi kohvrisse pistis. Kuidas käib ja käis Tallinna linnas detailplaneeringu kinnitamine ja ehituslubade väljastamine. Kuidas noored kesikud silmad kinni ja hambad ristis leivaisa ülesandeid täidavad, et pai ja kerge, kuid kopsakas kopikas teenida. Kõik see raha tuleb .... kust? Marianne Mikko "vituviha" on selle juures kui kege tuuleiil kadakapõõsas - värskendav ja meeleolukas.
Inno ja Irja, usun ja tean, et te teate ja teete vahet aususel ja ebaaususel, tõel ja valel, õigusel ja õiglusel, ... kui vaid seda metsa meie vahel poleks ....

Anonüümne ütles ...

inno, tuvike, teie blogi kauaaegsed lugejad ju ikka mäletavad kui lolliks te pidasite igasuguseid töölkäijaid. Proovi oma arhiivi pisut tutkida:) tuleb ehk sullegi kasuks:)))))
kui Savisaare nimi haiget teeb, joo rahustavat taimeteed:)

Inno ütles ...

No aga mis siis paanitseda, kui Savisaar opositsiooni jääb?

Ja jutt polnud mitte igasugusest töölkäimisest, vaid ogarast töörügamisest raha nimel, tuues ohvriks oma lähedased ja tervise. Sellest on rääkinud hiljem ka Ärma-Evelin ja paljud teised.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on kõik valitsejad variserid!!!Võib-olla on üks lihtsalt hullem,kui teine!!!