kolmapäev, 4. märts 2009

Inno ja Irja kohvik toetab sotside juhina Katrin Saksa


Väljavõte Postimehe veebist.

Sest, andke andeks, aga Jüri Pihl pole mingi poliitik. Ta on kuiv ametnik ja kui sotsid tahavad omale päris vee peale tõmmata, siis tuld! Andke minna! Valige see Pihl oma erakonda juhtima!

Üldse paistab sotside leeris olevat suuremat sorti kriis kui nende suur esinumber Ilves presidendiks "edutati". Pole enam mingit õiget hingamist. Padar on tore mees, aga pandi rahandusministriks, kus ta on osutunud täielikuks äpuks. Nüüd siis upitatakse Pihli, kes võib olla küll võimekas tšekist ja võttis omale äsja noore naise, aga poliitikuks ta ei kõlba kohe kuidagi mitte. Pealegi äratab ta õudust, kuna oli Pronksiöö arhitekt ja kui sellised asjad jätkuvad, siis paneb iga teine eestimaalane lõpuks omale nööri kaela. Või põgeneb maalt.

Inno ja Irja kohvik toetab sotside juhi kohal Katrin Saksa, kes on end näidanud küllalt võimeka poliitikuna. Ta pole küll olnud viimasel ajal eesliinil, aga ta saab hakkama küll. Praegusel raskel ajal ei peagi poliitik olema eriline eputrilla. Süda peab olema õigel kohal.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Annan teada väärt üritusest Kirjanike Maja musta laega saalis.

http://www.ekl.ee/ind/index.php?page=26&lang=4

Anonüümne ütles ...

Kas tegu on makstud kuulutusega?
Mil moel on NLKP agar liige, ETV poliitikasaadete (ideoloogiasaadete) toimetaja juba ENSV ajal kriipsu võrragi parem sm. Pihlist???
Saksast pole mitte ainult viimasel ajal kuulda, temast pole iialgi kuulda olnudki.
Eluaegne pugeja, intrigaan ja tallalakkuja, mis liider sellisest saab? Vaimsed võimed jäävad ka Pihlile kõvasti alla.
Kui Pihli kõrvale üldse kedagi pakkuda, siis aktivist Mikkot. Muid kujusid pole sealt eriti märganud.

Anonüümne ütles ...

Mina annaks sven-poisile võimaluse. Aga pihl on kindel valik: sidemed ja naine, kes väänab...

Anonüümne ütles ...

hmm, poliitikasaateid juhtis K.Saks küll vist alles oma telekarjääri lõpul (kuskil 90te algul?), varem ikka kultuurisaade Moidela tütre K.Hiir-Käärikuga