neljapäev, 12. märts 2009

Kristiina Ojulind käib okupantide juures litutamas?


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Paistab, et Eesti poliitikutel pole mingit au- ega häbitunnet. Türgi on maa, mis on okupeerinud pool Küprost ja okupatsioon jätkub tänaseni. Umbes nagu Eesti oli kunagi venelaste poolt okupeeritud. See on üks peamisi põhjuseid, miks Türgit ei taheta võtta vastu Euroopa Liitu. Sellele vaatamata käivad Eesti poliitikud türklastega igast komejanti tegemas, nüüd siis Kristiina Ojuland taas suusatamas, nagu Andrus Ansip eelmisel aastal. Tekib küsimus, et mis värk käib? Millega on türklased Eesti poliitikud ära ostnud? Kas Reform on saanud türklaste käest mingit pappi?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mulle ka türklased ei meelde aga täna võiks nendega siiski hästi läbi saada - peale Poola on Türgi ainuke sõjaline jõud, kes midagi venkude vastu välja panna suudab. Ja seda võimekust ei tohi alahinnata, olgu selle hinnaks siis kübeke Küprost.

Anonüümne ütles ...

Põhjus on väga lihtne - Türk on Eestisse nimelt alati hästi suhtunud. Juba enne I maailmasõda käisid eesti jõumehed Lurich ja Aberg Türgi paša juures vastuvõtul, kes neid võõrustas nagu keisreid. Eesti iseseisvusest ning tugevnemisest on Türgi olnud eluliselt huvitatud. Sest tüliküsimusi meil ei ole, aga vaenlane on paraku ühine.