esmaspäev, 23. märts 2009

Prügi-Raineri Õnnepank võiks pakkuda tasuta seksi!


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Prügi-Raineri idee Õnnepangast, mille idee seisneb võhivõõrastele inimestele tasuta teenuste pakkumises, on suurepärane! Ja seepärast on äärmiselt kurvastav, et seda va Õnnepanka, nagu Rainer kurdab, siin kodumail tõsiselt ei võeta.

Miks, küsin ma. Ja siit ka idee: Õnnepank võiks pakkuda tasuta seksiteenust. Kujutage ette, kui hästi mõjuks tasuta seks, erootiline massaaž, striptiis või kasvõi lihtsalt (sital ajal käib kah) eelmäng majanduskriisi ränkraske koorma all ägavate inimeste tujule ja tervisele! See annaks meestele elujõudu ning paneks naistel põsed õhetama. Oleks igal juhul parem kui šopingutrett, mis viib pärast arvete ülevaatamist musta masendusse. Näidake mulle inimest, kes tahaks end surnuks juua või ära tappa, kui tal on lootust saada piiramatus koguses tasuta intiimset meelelahutust!

Niisiis üks täiesti tasuta mõte minu poolt - tasuta seks kõigile. Ja seda võiks ka Mõttetalgutel arutelda. Rainer, noor mees, tugev kui härg, võiks ise olla eestvedaja. Näidata eeskuju ning rahuldada ära mõned end varem šoppamisega rahuldanud närvilised naised.

Ja veel, prügikorjajad võiks olla tõeliselt üllad ning pakkuda seksiteenust ka neile, kes seda muidu kunagi kusagilt ei saa ehk siis puuetega inimestele. Neist võiks tegelikult alustadagi. Ehk siis otsida nad üles ja pakkuda neile tasuta seksiteenust otse Õnnepangast. Õnnepanga ilusad ja naksid "tellerid" võiksid minna nende puuetega inimeste koju ja pakuksid neile tasuta seksi, erootilist massaaži, striptiisi, mida iganes.

Kujutan ette, et selline aktsioon, tasuta seks kõigile, viiks Raineri otsemat teed Riigikokku.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kes sul keelab teenust osutada, lase käia, muuks sa nii või teisiti ei kõlba.

Anonüümne ütles ...

Novaatorlik idee: hakkaks vanuritele tasuta Viagrat jagama!

Anonüümne ütles ...

Euroliit toetab ju ka lõbunaiste ja lõbumeeste koolitamist, näiteks Ungaris juba aastal 2007.