reede, 10. aprill 2009

Tartu Ülikooli kantsleriks sai soss-sepast ettevõtja


Väljavõte e24 veebist.

Kas pole huvitav, et Tartu Ülikool valis kantsleriks soss-sepast ettevõtja Andres Liinati. Kes viimased 4 aastat tegeles internetis reiside broneerimise firmaga, aga edutult, nii et firma on nüüd likvideerimisel. Põletatud sai hea mitu miljonit.

Enne seda oli Liinat ametis Hansapanga jaepanganduse juhina, kus ta ka ei saanud hakkama, sest päris ausalt, ta ei jaga pangandusest ega rahandusest suurt midagi (tal on TPI tööstuse juhtimise eriala). Enne seda oli ta ametis Olümpia hotellis, aga sealtki tuli tulema. Pistis pärast erastamist koos Tarmo Sumbergiga mingi nutsu tasku ja oligi kõik.

Ta on saamatu mees. Selliseid nn tippjuhtte on Eestis jalaga segada, huvitav oleks teada, miks just Liinat. Ja panna ta veel juhtima 2 miljardit krooni, no, eks näis, kuidas see tal välja kukub. Ja pealegi elab ta Tallinnas, kuidas ta seal Tartus asju ajama hakkab, tont teab.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

paras alar pink-sama tubli

Anonüümne ütles ...

No see jutt läks nüüd küll sitta moodi rappa. Liinat on suurepärane juht ja vähemasti Olümpia hotellis tegi ta omal ajal väga suuri tegusid. Tegemist ei ole kohe kindlasti mitte saamatu inimesega, veel vähem alaripinki taolise veidrusega.

Anonüümne ütles ...

Uudis on jura. BH.net ei ole likvideerimisel.

Soovitage Kajal e24 talitamisel hoolikam ola!

Inno ütles ...

Mis siis nüüd, likvideerimine pandi seisma või?

Anonüümne ütles ...

Bookinghouse.net ei ole likvideerimisel, E24 pani lihtsalt puusse, avaldades vaid pool infost. Bookinghouse´i nimeline aktsiaselts on likvideerimisel, kuna Bookinghouse´i ostsid leedukad ära ja see broneerimissüsteem on nüüd üle-Baltilises leedukatele kuuluvas juriidilises kehas. Portaali likvideerimisjutu eest saaks Bookinghouse nüüd kahjunõude esitada E24-le.